Udrea: Nu ma retrag din cursa pentru prezidentiale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a declarat ca, desi in ultima perioada a primit multe solicitari de a se retrage din cursa pentru Cotroceni in favoarea unui candidat de dreapta, nu va iesi din competitia electorala, scrie Agerpres.

„In ultimele 48 de ore, personal, la partid, in teritoriu, pe surse, direct, oficial, neoficial mi se propune, mi se cere sa renunt la candidatura in favoarea unui candidat. Este inca o proba ca batalia care se duce in acest moment este pentru a muta electoratul Elenei Udrea in favoarea unui candidat de pe primele doua locuri si anume Victor Ponta sau Klaus Iohannis. (…) Celor care asteapta sa ma retrag — nu ma retrag din aceasta competitie. Celor care au avut si au incredere in Elena Udrea — sa mearga sa voteze duminica”, a afirmat miercuri, intr-o conferinta de presa, liderul PMP.

Ea a precizat ca nu a primit aceasta solicitare, in mod oficial, din partea vreunui reprezentant al unei institutii publice si a subliniat ca va continua competitia electorala. „Nu-mi este teama de nimic si am dovedit timp de 10 ani ca nu stau in genunchi in fata nimanui. Deci, cine se asteapta sa ingenunchiez asteapta degeaba. Continui aceasta competitie. (…) Plecarea lui Traian Basescu de la Cotroceni lasa un vid de putere.

Nu exista niciun alt candidat care sa fie la fel de puternic ca Traian Basescu. Exista candidati slabi, candidati santajabili, candidati marionete, candidati care fie ascund secrete care ii fac vulnerabili in fata celor care le stiu aceste secrete, fie candidati slabi, precum domnul Iohannis, care, prin faptul ca a intrat in competitie fara sa isi rezolve problema de incompatibilitate pe care o are, devine un candidat marioneta. Primii doi candidati la Presedintia Romaniei sunt candidati marionete. Eu sunt un om liber. (…) Nu am fost ofiter acoperit, nu am butoane pe care sa le apese altcineva si daca voi fi aleasa voi fi un presedinte liber, cu respect pentru institutii”, a adaugat Udrea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2