Udrea: Nu am pretins niciodata nimic nimanui

PNL

udrea gestDeputatul Elena Udrea a infirmat, joi, intr-o postare pe Facebook, faptul ca ar fi primit mita, afirmand ca nu a pretins niciodata nimic nimanui, ”cu atat mai putin unor oameni pe care i-a considerat la un moment dat prieteni”, informeaza Agerpres.

”Am fost informata ca presa a fost impanzita de articole in care se spune cum toate lucrurile pe care le-am facut vreodata (de la petrecerile de ziua de nastere, pana la concedii si pantofii pe care i-am cumparat) s-ar fi facut cu bani care veneau din mite care se acordau la MDRT. Ce mai in sus si-n jos, insusi aerul pe care il respiram era rezultatul coruptiei.

Evident ca toate aceste alegatii care apar in spatiul public nu sunt adevarate. Nu am pretins niciodata nimic nimanui — cu atat mai putin unor oameni pe care i-am considerat la un moment dat prieteni. Nu am primit o centima de la nimeni, in masina, acasa, in biroul de la minister sau de la partid. Sunt fabulatii care sunt lansate in spatiul public pentru a se pune asupra mea stampila vinovatiei”, a sustinut Udrea.

Ea a adaugat ca nu intamplator ”asa-zise ‘detalii picante’ (desi nereale) au fost livrate presei dupa ce s-a produs retinerea sa”.

”Nu-i de mirare ca aceste asa-zise ‘detalii picante’ (desi nereale) au fost livrate presei dupa ce s-a produs retinerea mea, cand pot mai greu sa spun public ca nu e nimic adevarat. Asta apropo si de cei care sustin sa nu se faca Justitie la televizor si ma acuza ca am vorbit prea mult — vad insa ca e bine si acceptabil daca sunt condamnata la televizor (pe speculatiile si sustinerile procurorilor, nedovedite cu probe)”, a mai spus Elena Udrea, pe Facebook.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri seara, arestarea preventiva pentru 30 de zile a deputatului Elena Udrea in dosarul Microsoft.

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a precizat ca judecatorii au revocat controlul judiciar si s-a emis un mandat de arestare preventiva in legatura cu denunturile facute de Dinu Pescariu.

Elena Udrea a fost retinuta marti seara de procurorii DNA, dupa mai multe ore de audieri, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta (fapte in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea); trafic de influenta (fapte in legatura cu derularea contractului e-Romania); trafic de influenta (fapte in legatura cu pretinderea si primirea a 500.000 de euro); si spalare de bani.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2