Udrea: Parlamentul nu trebuie sa fie scut in fata anchetelor penale

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

INTALNIRE - BASESCU - REPREZENTANTI SINDICATE - GUVERNDeputatul Elena Udrea a declarat ca i se pare normal ca parlamentarii PMP sa voteze pentru inceperea urmaririi penale in cazul sau, adaugand ca Parlamentul nu trebuie sa fie “scut” in fata anchetelor de acest fel, scrie Agerpres.

“Mi se pare normal sa se voteze pentru inceperea urmaririi penale”, a spus duminica Udrea, la Palatul Parlamentului.

Ea a precizat ca Parlamentul nu trebuie sa fie “scut in fata anchetelor penale”.

“Nu m-am opus niciodata si nici la sedinta trecuta a comisiei inceperii urmarii penale impotriva mea. Cred ca Parlamentul nu trebuie sa fie scut in fata anchetelor penale, de aceea pozitia mea a fost permanent in favoarea cercetarii penale a unui parlamentar, a unui fost ministru, atunci cand exista suspiciuni ca ar fi savarsit o fapta penala”, a aratat Udrea.

Ea a mentionat ca ceea ce se intampla in cazul sau arata “o situatie exceptionala”.

“Ceea ce se intampla in cazul meu cred ca arata o situatie exceptionala. Intr-o singura zi, in doar doua ore s-au emis trei cereri de arestare preventiva pe numele meu. Este un caz nemaiintalnit, cu atat mai mult cu cat nici in Gala Bute, nici in cazul celor doua denunturi pentru care s-a facut cerere de arestare preventiva, nu am fost nici macar intrebata de procurori care este punctul meu de vedere referitor la acuzatiile care mi se aduc. In gala Bute, un dosar in care se dau declaratii de trei ani de zile, nu am fost niciodata chemata sa dau vreo explicatie. S-a cerut direct arestarea mea”, a spus Elena Udrea.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1