Udrea: PMP va sustine o motiune de cenzura la adresa Guvernului, chiar si initiata de PNL

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deputatul Elena Udrea a declarat miercuri ca orice motiune de cenzura la adresa Executivului, chiar initiata de Partidul National Liberal, va fi semnata si sustinuta de Partidul Miscarea Populara, deoarece guvernarea pe programul USL nu are ce sa le aduca bun romanilor, conform Agerpres.

„Din punctul nostru de vedere, acest Guvern trebuie sa plece, ca urmare, semnam o motiune de cenzura si o sustinem cu cei 17 parlamentari pe care ii avem, chiar initiata de PNL”, a spus Elena Udrea miercuri, intr-o conferinta de presa a PMP.

Ea a adaugat ca, daca cei de la PNL „vor avea ipocrizia” sa initieze o motiune de cenzura la adresa propriului program de guvernare, este problema lor si si-a exprimat speranta ca electoratul sa ii sanctioneze pentru asta.

„Opozitia adevarata este fara PNL. PNL se vopseste astazi in Opozitie, dar probabil ca din frustrare, din razbunare, ca sa-si cucereasca un electorat pe care l-a mintit si l-a ignorat doi ani de zile, domnul Antonescu si liberalii vor avea si actiuni de opozitie. PMP va face opozitie netinand cont de minciuna pe care incearca acum sa o faca PNL si se va ralia oricarei actiuni care inseamna sanctionarea guvernarii USD. La fel cum am spus, ne-am fi raliat impotriva unui guvern daca ar fi ramas PNL la guvernare”, a spus Udrea.

Ea a adaugat ca PMP va sustine si o eventuala motiune de cenzura initiata de PDL, intrucat formatiunea pe care o reprezinta este un adevarat partid de opozitie care nu se impiedica in orgolii.

„Noua nu ne-a semnat PDL motiunile simple impotriva a doi ministri vinovati de tragedia aviatica din Apuseni, impotriva domnului Dusa si impotriva doamnei Manescu. Cu toate acestea, noi sustinem orice motiune simpla sau o eventuala motiune de cenzura initiata de PDL, pentru ca suntem partid care cu adevarat face opozitie si nu ne incurcam in orgolii, cine initiaza o actiune de opozitie. Credem ca asa ar trebuie sa faca orice partid care cu adevarat vrea sa trimita acasa un Guvern ilegitim, un Guvern instabil in acest moment si un Guvern neperformant, cum este Guvernul condus de Victor Ponta”, a declarat Elena Udrea.

Ea a sustinut ca presedintele PNL, Crin Antonescu, nu are sanse sa devina candidatul Miscarii Populare la prezidentiale, insa „electoratul de centru-dreapta din care face parte si electoratul PNL va putea sa voteze un autentic candidat al Opozitiei si un autentic candidat care sa respecte valorile de centru-dreapta in turul 2 al prezidentialelor si impotriva lui Victor Ponta, si anume candidatul sustinut de Miscarea Populara”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole