Udrea: Sunt presedintele potrivit pentru Romania de acum

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedinta Partidului Miscarea Populara (PMP), Elena Udrea, a declarat luni ca ar fi potrivita sa conduca Romania in etapa istorica in care se afla acum, scrie Agerpres.

“Cred ca sunt presedintele potrivit pentru Romania de acum. Spun pentru Romania de acum, pentru ca la fiecare etapa istorica se cere un model de presedinte. Dupa 25 de ani in care ne-am luptat cu trecutul comunist, astazi, cand sistemul securisto-comunist este ingenuncheat, cred ca Romania are sansa sa mearga pe un drum al democratizarii, dezvoltarii, pe un drum pe care s-a asezat deja, dar care trebuie continuat”, a spus Udrea la Biroul Electoral Central, dupa ce si-a depus candidatura la Presedintie.

Ea a opinat ca alegerile din toamna sunt importante, pentru ca marcheaza un moment istoric in evolutia tarii.

“Din noiembrie incolo vom sti daca Romania va alege sa continue pe acest drum al succesului sau va alege sa se intoarca in trecutul urat al Romaniei post-decembriste in perioada marcata de excesele lui Adrian Nastase sau de linistea sub care a inflorit sistemul securisto-comunist al lui Ion Iliescu”, a mai declarat liderul PMP.

Potrivit Elenei Udrea, o Romanie cu Victor Ponta sef al statului inseamna o tara in care democratia “moare incet”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. ioan

    Tovarasa udrea din plescoi,, suntem sigur ca aveai foarte buna dascalita acea tovarasa petruta care te trimitea la BUCURESTI CU TRENUL SI veneai cu masini de LUX,, acolO da nu te batea nimeni da aici la presedintie este ca si cum te-ai arunca in piscina cea mai adinca de cca 35m din ITALIA a unui hotel .. dar sa nu fie apa in acea piscina!!!!!!!!!!! oricum din ianuarie tu si basescu va veti vedea prin gra tii,,,,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *