Udrea: Voi fi un presedinte luptator

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a declarat joi ca modelul ei de presedinte este cel de “presedinte luptator, implicat”, ca va sustine continuarea reformelor incepute in mandatul presedintelui Traian Basescu, dar va adauga personalitatea, caracterul si proiectele proprii, transmite Agerpres.

“As dori sa-i multumesc pentru sustinerea publica pe care mi-o acorda, acum ca si in toata cariera mea de om politic.

Vreau sa-l asigur pe domnul presedinte ca voi continua sa fiu un politician care va lupta pentru principiile, pentru valorile pe care le-am sustinut pana acum si ca voi face si in aceasta campanie electorala acelasi lucru pe care l-am facut in ultimii zece ani: voi sustine continuarea reformelor incepute in mandatul presedintelui, dar, in acelasi timp, voi fi mult decat mostenitoarea lui Traian Basescu. Voi adauga personalitatea, caracterul si proiectele proprii, in asa fel incat modelul de presedinte care doresc sa fiu este acela de presedinte luptator implicat, de presedinte implicat”, a precizat Udrea la o conferinta de presa.

Ea a spus ca va reusi in proiectele sale cu un prim-ministru “dedicat, cu viziune, care sa fie in stare sa faca ceva pentru aceasta tara”.

Intrebata daca Traian Basescu ar fi o solutie pentru aceasta functie, Elena Udrea a raspuns afirmativ: “Ar fi categoric cel mai bun prim-ministru, dar, asa cum chiar dansul a spus, nu este interesat de aceasta functie”.

Elena Udrea a mai spus ca nu are “mize mici si obiective minore”.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2