Ultilizatorii Twitter pot asculta muzica sau fisiere audio

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Utilizatorii retelei Twitter pot, incepand de joi, sa asculte instantaneu muzica sau alte fisiere audio accesand mesajele postate pe reteaua de socializare, scrie agentia France Presse citata de Agerpres.

Noua functie ‘Twitter Audio Card’ a fost lansata in parteneriat cu serviciul de muzica iTunes al Apple si serviciul de streaming Soundcloud.

‘Abia incepem sa testam Audio Cardul si ne gandim sa-l facem disponibil pentru mai multi parteneri si creatori in viitor, pentru ca tot mai multi muzicieni (…) sa poata impartasi piese exclusive cu milioane de ascultatori pe Twitter’, a explicat reteaua pe un blog specializat.

Twitter Audio Card poate functiona pe aparatele mobile care sunt echipate cu sistemele de operare Android sau Apple. De asemenea, va fi posibil sa se foloseasca reteaua de socializare in timp ce se asculta muzica pe Audio Card.

Lansarea acestei noi functii a fost sprijinita de grupul muzical Foo Fighters, care a postat primul anunt cu noul sau album pe Twitter prin intermediul unei astfel de legaturi. Albumul poate fi ascultat prin intermediul iTunes, printr-un singur click pe mesajul de pe contul de Twitter al grupului.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2