Ultima baie nocturna a sezonului: Ce surprize te asteapta la AquaStar Satu Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

aquastar-satu-mare-2Pe ritmuri latino si cu un maestru de saune surpriza ii asteapta reprezentantii AquaStar Satu Mare pe toti cei care isi doresc sa petreaca o noapte speciala, intr-o atmosfera intima.

Sambata, 23 mai, complexul acvatic organizeaza ultima sesiune de bai nocturne din acest sezon. Tot ce trebuie sa faci, pentru a beneficia de momente senzationale, este sa iti aduni prietenii si sa petreci alaturi de ei clipe de neuitat in Lumea Apelor, intre orele 22.30 si 02.00. Pretul unui bilet fiind de doar 25 lei/persoana.

AquaStar s-a deschis in 2013, fiind considerat unul dintre cele mai moderne aquapark-uri din Romania. Centrul acvatic are cinci piscine exterioare, piscina de relaxare si distractie, piscina termala seniori, piscina semi-olimpica, piscina pentru copii si piscina cu tobogane, precum si patru piscine interioare cu destinatii diferite, de la bazine de copii la bazine de relaxare si hidromasaj, bazin cu apa termala si inot.

De asemeanea, AquaStar mai ofera si servicii de wellness si spa, cu saune pentru toate gusturile, zone de sport, hidroterapie, kinetoterapie, masaj si spatii de joaca pentru micutii clienti.

 ZiarMM

baie nocturna

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2