Ultima ora: Mircea Man, incompatibil. Nu mai poate ocupa functii publice

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In anul 2014, Mircea Man a fost declarat incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate, intrucat in perioada 19.07.2010 – 24.01.2012 a exercitat simultat atat functia de Presedinte al Consiliului Judetean, cat si membru in CA al Spitalului Judetean “Dr. Constantin Opris”.

Mircea Man a contestat raportul ANI si, desi Curtea de Apel Cluj a admis contestatia sa la data de 18.01.2017, Inalta Curte de Casatie si Justiei a admis recursul formulat de Agentia Nationala de Integritate si a mentinut raportul ANI care constata starea de incompatibilitate a acestuia.

Conform art. 25 alin.2 din Legea 176/2010, fata de liberalul Mircea Man s-a constatat starea de incompatibilitate si are interdictia de a ocupa o functie publica timp de 3 ani de la data ramanerii definitive a hotararii instantei de confirmare a existentei unei stari de incompatibilitate.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Danny

  In cele din urma s-a facut lumina si in cazul acestui individ ,certat cu legea si cu bunul simt.Ajuns mare liberal dupa nefericita fuziune dintre PNL si PDL a crezut ca scapa basma curata ,in virtutea functiilor dobandite ,prin aranjamente si jocuri murdare de culise.Dar ,acest parvenit ,mare amator al jocurilor de noroc a uitat un lucru elementar:mai de graba sau mai tarziu adevarul iese la suprafata.Si acest fapt s-a intamplat si in cazul lui ,spre binele activitatii administrative si politice din acest judet.

  Reply
 2. G.B

  Nu pierdem mare lucru,alaturi de Ciceu a fost cel mai catastrofal presedinte de CJ,incat e greu sa spui care dintre ei a tras cel mai abitir acest judet in jos.Doar ghidul Zetea mai promite sa-i ajunga la neperformanta.

  Reply
 3. vasile

  Oare cine din CJ mai urmeaza ? Un director, ceva ? Verificati la aia care se baga peste tot si le stiu pe toate.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole