Ultima sedinta a Guvernului Ciolos cu puteri depline

Reclame home 1
Reclame home 1

dacian-ciolosLa Palatul Victoria are loc joi, ultima sedinta de Guvern, a Executivului cu puteri depline. Dupa ce alegerile din 11 decembrie vor fi validate, Guvernul Ciolos va deveni interimar si va putea lua doar decizii administrative.

La un an de la preluarea mandatului, Dacian Ciolos a facut un bilant al Guvernului condus de el, un document de 25 de pagini, in care a vorbit despre cresterea economica si despre masurile care au dus la crearea de noi locuri de munca, anunta Digi24.

„Obiectivul principal al acestui guvern a fost asigurarea stabilitatii politice si economice a tarii. Insa, inca de la preluarea acestui mandat exceptional, a fost evident ca societatea avea asteptari mult mai mari de la acest guvern independent politic. Asteptari legitime, firesti intr-o societate moderna, europeana: un guvern care nu minte, un guvern care nu este corupt, un guvern care nu adopta politici publice din ratiuni populiste, un guvern care lucreaza numai in interesul public.

Inca de la inceput, a fost evident ca prin ceea ce facem trebuie sa contribuim la recastigarea increderii oamenilor in institutiile statului, prin transparentizarea institutiilor publice, prin redeschiderea guvernarii spre societate, spre dialog. De aceea, am pus la temelia guvernarii integritatea, transparenta, onestitatea.

Sigur, am facut si greseli – mi le-am asumat si le-am corectat. Au fost unele proiecte care nu ne-au iesit, sau au iesit mai putin bine decat ne-am fi dorit, proiecte pentru care am fi avut nevoie de mai mult sprijin politic sau, pur si simplu, de mai mult timp”, spunea premierul pe 17 noiembrie..

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2