Ultimele zile de inscrieri la Cupa Minerul

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ne apropiem cu pasi repezi de inchiderea inscrierilor pentru cea de-a IV-a editie a Cupei Minerul care va avea loc in perioada 27-29 decembrie 2019 la Sala sporturilor Lascar Pana din Baia Mare.

Echipele care doresc sa se inscrie o mai pot face pana in data de 15 decembrie 2019, la numarul de telefon 0753 541 694. Pentru a fi valida inscrierea, trebuie respectate doua conditii, respectiv: componenta echipei sa aiba maxim 12 jucatori + 3 persoane in staff si achitarea taxei de 2.000 lei/echipa.

Organizatorii au pregatit premii in valoare de 16.000 lei, respectiv 10.000 lei Locul I, 4.000 lei Locul II si 2.000 de lei pentru locul III, la care se adauga si cele 3 premii speciale: Trofeul Alexandru Koller, Trofeul Marin Sabou si Trofeul Vasile Feher.

O noutate in cadrul turneului o reprezinta meciul demonstrativ care va avea loc in ultima zi a competitiei, in care suporterii baimareni vor avea ocazia sa vada evoluand in Sala Sporturilor Lascar Pana echipa de fotbal feminin A.S. Independenta Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *