Ultimul weekend de spectacole la Teatrul Municipal Baia Mare. Vezi aici, ce piese se joacă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Acesta este ultimul weekend de spectacole la Teatrul Municipal Baia Mare. Actorii vor intra în concediu până în luna august, iar data la care se vor relua spectacolele va fi comunicată ulterior de instituție.

Astfel, sâmbătă, 18 iulie 2020, de la ora 11.00, va avea loc spectacolul FĂT FRUMOS CEL MOFTUROS ȘI UN ZMEU ÎNTORS PE DOS, care se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare (str Crișan nr 8). Durata: 60 minute (fără pauză) / Preț bilet: 7 lei

Spectacolul prezintă un Zmeu cu adevărat neobişnuit, un Zmeu sensibil, bun, care se emoţionează, plânge, se îndrăgosteşte, iubeşte, cântă şi dansează, iar împreună cu Făt Frumos cel mofturos, răsfăţat, gelos, egoist și cu o prinţesă drăguță, vă oferă un spectacol muzical, amuzant, antrenant și interactiv, care este mult îndragit de copii.

Tot sâmbătă, de la ora 20.00, ne reîntâlnim cu spectacolul 4 Pereți. La acest spectacol – concert participă: Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Călin Ionce, Sonia Codorean, Radu Iaszberenyi, Dan Cordea, Mircea Gligor, Andrei Han, Alex Macavei, Rodica Dunca, George Pop, Mădălina Pop și invitați speciali: Adam Ienei, Andrei Petruș, Teodora Stupar și Paula Coteț.

În timpul spectacolului vor fi proiectate două videoclipuri realizate în perioada distanțării, în interpetarea lui Norbert Boda, Ciprian Mateian și a lui Angel Ionce. Spectacolul se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare. Durata: 75 minute (fără pauză) / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2