Umbla vorba: Imparatia l-a dotat pe colonelul Rapidu’ cu un Duster alb

PNL

Se zvoneste in oras si numai cine nu vede nu a remarcat ca marele colonel in rezerva Rapidu’ traieste o noua tinerete. De cand a fost uns mare mahar peste politia locala, Ion Pop isi bea cafeaua la Urbis, isi mananca shaorma la primarie si isi exerseaza muschii la raportul companiei de politisti locali.

Ca sa fie clar cine e sefu’, si-a tras cu ajutorul stapanirii o masina noua, Duster alb, pe care a cerut sa fie scris “Politia Locala – CONTROL”. Si cum colonelul in rezerva nu vede bine, are si sofer personal cu care circula prin oras, bagand spaima in cersetori, prostituate si balaoachesii de la Piata Izvoare.

Se pune intrebarea naturala: cum se face ca de ani la rand nu au fost bani pentru motorizarea politiei orasului, dar urgent s-au gasit fonduri pentru masina de serviciu a sefului Urbis?

Carcotasii se intreaba daca baga carburant de la pompa Urbis sau a Politiei Locale si daca soferul e platit de administratia locala sau de compania de transport local?

Noi asa am auzit si vazut, dar poate ca nu toate sunt adevarate, caci masina respectiva a fost zarita si la Gold Plaza si in fata unui anumit bloc din cartierul Sasar, unde locuieste o controloare Urbis cu nuri de… nuri. Ce rea e lumea…

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

13 Comments

 1. ali

  De asemenea se zvoneste ca, cererile de oferte, pentru achizitionarea de servicii, materiale sau piese (cele care nu intra pe SEAP), de catre Urbis SA, se fac numai catre anumite firme. Altele, care afla de intentia de a achizitie, nu primesc aceste cereri, iar in cazul in care trimit oricum oferte, acestea nu sunt luate in considerare. Astfel nu primesc raspuns nici de acceptare a ofertei si nici de respingere a ofertei !!! Sa fie interesat domnul Accelerat (ca Rapidu’ nu mai e cea fost!!!) de a face cifra de afaceri numai anumitor firme?
  Dar sunt numai zvonuri de la lumea rea !

  Reply
 2. Vasile

  Pentru informarea dumneavoastră corectă stimați colegi, vă aducem la cunoștință că Poliția Locală încă nu are un autoturism marca Duster, culoare albă poate îi faceți dumneavostră cadou.
  La Poliția Locală, la Control există tot un Pop, dar nu RAPIDU. Autoturismul despre care faceți dumneavoastră referire, aparține Primăriei Baia Mare și este folosită de personal încadrat la Primăria Baia Mare. E posibil să fie parcată în Cartierul Săsar, unde locuiește cel care o conduce.
  Pentru noi este clar cât de bine sunteți informați. Urbisul nu are pompă de carburanți, alimentarea se face direct din stație pe bază de card valabil pentru fiecare mijloc de transport aparținând societății.

  Reply
  1. jack

   waw…cat esti de perspicace Vasile. Ai demolat o barfa, primarul iti va fi vesnic recunoscator. Pe de alta parte e de admirat pitbulismul tau. Brava!

   Reply
  2. maria,ioan,ana,gheorghe

   … esti cumva sclavul primarului barbul si multumesti in acest mod stapinului ?

   Reply
 3. Ioans

  Vasile sau mai bine spus Gheorghe Perian ai devenit un lacheu al lui imperator maximus si l-ai sapat pe fostul director popan permanent. Dar va veni timpul sa dai socoteala si sa raspunzii penal pentru abuzurile facute in piata izvoarele, tine minte roata se invarte, iar imperator nu va misca un deget sa te scape.

  Reply
 4. mistocaru

  ca sa se uite cuconetu din primarie dupa el, de aia.
  La insuratoare inainte marssssss…
  stang drept, stang drept, stang…
  Ma Acceleratule, da sa ai grija cu acceleratia, noi stim ca inca te crezi Rapid,… da totusi nu-i suficient ca-ti platim benzina nu vrem sa-ti platim si spitalizarea ca ne costi cam scump

  Reply
 5. Ioans

  Vasile sau Gheorghe Perian supa cum iti este numele, ai ajuns si tu lacheu la imperator maximus. L-ai sapat permanent pe fostul director popan dorca. Iti va veni si tie scadenta si vei raspunde penal pentru abuzurile savarsite in piata izvoarele. Atunci imperatorul tau nu va misca un deget sa te scape!

  Reply
 6. ioan

  Acest mare boxer al BAII MARI,, cum sa nu merite un autoturism,, cat a-ti fi de rai sau buni,, va informam:: 1, cu o foarte mare HOTIE SI MINCIUNA,, in populatia BAII MARI,, sunt incluse localitatile din jur,,,inclusiv ,,,sa ne repetam marele oras tautii magheraus,, pentru ca primaria BAIA MARE, prin aceasta minciuna sa aiba dreptul la 5(cinci) auoturisme,, @ in realitate sunt mult mai multe autoturisme cu dotari soferi ascunse neaflate de curtea de conturi si care se alimentaeza prin URBIS SI VITAL,, pe verificate!!!!!!!!!!!,, cotele lunare de combustibil sunt mici ,, in mod legal aceste cote ar fi suficiente insa cu autoturismele din dotare se face piata pentru unii sefi,, se fac deplasari acasa ,,, la neamuri,,, etc,, de ex: ludescher folosete autoturismul la plecari la CAREI, ,, TG, MURES SEDINTE udmr,, CLUJ sedinte si interese de partid,, iar AUDI rosu al gunoiului sta in garaj,, pe MOLDOVEI,, alt ex.:: director directia economica pop kati,, are casa in spatele prefecturii fix, zilnic este adusa cu autoturismul primariei de ani de zile,, etc, etc,, si atunci bai loati din 30 sept. ora 13,46,,, mai tuca-ma pe obraz cand oi si cu capu-n soba!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 7. ioan

  in realitate populatia BAII MARI este de cca , 105.ooo locuitori , in contextul legii numarul auto pentru primarie AR TREBUI SA FIE MAXIM 3 (trei),,, despre ce vorbim ????,, inca o forma de ABUZ IN SERVICIU acestui impostor kake !!!!!!!!!!

  Reply
 8. Sofer de la Urbis

  Sunt un sofer de la Urbis si pt cei care nu stiu, pompa de motorina s-a inchis. De cand a venit rapidu, motorina nu mai curge, nici macar nu mai picura…a avut grija rapidu sa puna lacate pe pompe. Este greu, stiu, simtim, am fost invatati sa traim pe picior mare, dar urbisul nu mai e cea fost pe vremuri. Ar fi bine daca rapidu ar pleca de la urbis, asa am trai si noi mai bine si mai linistiti, fratilor aici este militarie nimeni nu mai misca nici macar un pai…

  Reply
  1. Victoe

   Nu cred ca ești sofer la Urbis ! 🙂
   Despre bunul management de la Urbis vorbesc cifrele…un minus mult mai mare care trebuie suportat de CL si de angajați ! Problema e ca plusul merge doar dintr-o direcție ! 🙂

   Reply
 9. M.

  Înseamnă ca Rapidu … E acum si mai rapid. Si mai fericit.”Saracutu'” ce “rău” ii merge ….

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1