Umbla vorba prin oras: Afaceristul Oniza a incasat TVA de 2 milioane euro si a investit banii in masini de lux

Ce poti face cu doua milioane de euro? O intrebare la care putini se gandesc, nu de alta dar nu prea sunt sanse sa incurce postasul cuponul de pensie cu rambursarea de TVA si sa infunde in ciorapul unui pensionar purcoiul de bani. Mai mult, i-ar face si un rau, predispunandu-l la infarct pe imbogatitul peste noapte.

Insa unii nu au niciun soc vascular in fata unei astfel de sume. Ioan Balta, de exemplu, strigat Oniza cand se afla la volanul gipanului alb cu numerele XSS(ud), are destul sange in bicicleta, vorba lui Mazare, incat sa nu tremure cand semneaza de primire. Mai mult, are si suficienta imaginatie (desi, la prima vedere, n-am zice) pentru a merge la cumparaturi cu banii astia.

Un Ferrari de vreo 200 de mii e numai bun pentru inceputul cheltuielilor. Si apoi pe lista mai intra cateva Audi Q7, unele luate pentru apropiati, si alte masini grele, sa reziste la drumurile din judet pline de gropile pentru care Mister Oniza a incasat 17 miliarde lei vechi. E cam putin, ce-i drept, pentru pretentiile sale, dar daca si astia is pe degeaba, de ce nu?

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu