Umbla vorba prin oras: Carpatiul lui Hulbar ia tot la Castane

Se vorbeste prin targ, la cafeaua de dimineata in locurile deja celebre de pe Bulevardul Bucuresti, strada Victoriei si Centrul Nou, ca se pregateste un razboi al furculitelor care va degenera in farfurii sparte, oale crapate si pahare ciobite.

Cei trei mari “industriasi” din zona HORECA sunt la cutite, caci este deja al treilea an de cand tot Hulbar ia tot caimacul cu prilejul Sarbatorii Castanelor. Adica la Carpati sunt cazate toate delegatiile straine, acolo se servesc toate mesele, receptiile si balul de final, in timp ce la Mara si Rivulus, doar degetul in gura.

Carcotasii din haita politica locala, plus presarii abonati la cafeaua gratis, susoteau ca daca situatia de la Mara nu e roza, dand ca naiba sa duci oaspetii la mort in casa, in cazul lui Hoban situatia e neclara. PNL-istul a fost unul din sustinatorii actualului edil si cel mai influent om din zona alimentatiei publice din ultimii 20 de ani. Dar nu a primit nici in acest an nimic, ca atare se alege doar cu praful de pe toba fanfarei municipale.

Daca stam drept si judecam stramb, Mara are cel mai central hotel si cele mai spatioase sali de restaurant, in plus zona e superb amenajata. La Rivulus exista mult gust si un design deosebit, camere aranjate si un “chef” remarcabil plus ca dai direct in Piata Revolutiei.

Si atunci de ce tot Carpati se intreaba lumea, mai ales dupa scandalurile cu cazurile de toxiinfectie alimentara indelung mediatizate, iar ospatarii sunt grasi si plictisiti. Atat de mare sa fie influenta fostului chelner ajuns sef de hotel sau e meritul lui Grumaz, consilierul ginerica care raspunde de spalatul
vaselor?

Concluzia s-a tras odata cu nota de plata: “Au motive bai, e cu servire full option, adica all inclusive, casa, masa si o perinita cu echipa de campioane”.

Noi asa am auzit si asa va transmitem, dar nu bagam mana in foc pentru ca politicienii si unii jurnalsiti… e rai!

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. Vasile

  Acuma eu nu stiu ce sa zic. Personal, mie Mara nu imi place. In plus, daca sunt concerte in zona aia de Sarbatoarea Castanelor, nu mi-ar placea sa fiu cazat acolo. Rivulus e ok. Dar mai sunt si alte hoteluri. Daca insa la Carpati oferta e all inclusive, si eu m-as caza acolo, daca as fi delegat strain

  Reply
 2. ali

  Cum sa fie cazati , hraniti si adapati in alta parte, cand Hotelul Carpati gazduieste (din “autogospodarire” zic eu) cateva din fetele care sunt aduse pentru echipa de handbal? Pentru faptul ca a fost alaturi de cu aceasta “sponsorizare”, probabil, acum vine ziua platii !!!

  Reply
 3. ioan

  Auzi la ea barfa cand tot orasul stie ca acolo a inceput iubirea intre dansul si fetita sportiva. Hulbar ala e o figura, desi nu e decat un taranoi fara staif si morga, se crede printre oamenii importanti ai orasului, mai ales ca si-a implantata cu ajutorul primarului ginerele c….n in consiliul orasului. Ei bine , nu e decat un chelner imbuibat,astmatic, fara nici o glagorie. Iar ce face si face, stie de pe vremea cand comunistii facusera bordel la Carpati. Mai stii nea Martine? albumele….alea tata …cu poze ….ei sigur stii.

  Reply
 4. ioan

  Extrem ..extrem de simplu , kake are acolo cazate toate fetele aduse pe BANI PUBLICI, cele de la handbal,, relatia HULBAR –PRIMARIE,, dainuie de 15 ani,, acolo kake consuma gratis inclusiv pe nechita , dupa care la lumiere isi consuma diferenta de alimente,,,, deci:::: << primarul nostru este aici,, ne minte-n media -ziare,,, , s-a auzit peste hotare!!!!!!!!!!!!!!in primarie se lucreaza deja la acele state de plata in care vor figura platile ,, premiile,, recompensele,, artistilor, artistilor din primarie sefii mari,, .. mai stati pe la usile resurse umane, contabilitate, directia economica,, poate trimite ceea ce nu credem curtea de conturi unul sub acoperire!!!!!!!!

  Reply
 5. maria,ioan,ana,gheorghe

  BRAVOS natiune, poate reuseste de aceasta data k…. si ginerica din bucatarie – mason, templier, rotarian si ce o mai fi … ( era sa uitam premiul UNU la categoria falimentarea societatilor comerciale ) sa mai ” implementeze ” o toxinfectie alimentara invitatilor. Apropo , bulectrica de la Carpati mai este legata le iluminatul orasului ( platit de noi baimarenii ) ?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1