Umbla vorba prin oras: Castane cu dedicatie. Cine ia banii anul asta

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Termenul licitatie rimeaza bine cu dedicatie. Asta nu inseamna ca trebuie sa le asociem, de fiecare data cand avem ocazia. Dar e bine de stiut ca niste baieti destepti fac asta atunci cand vorbim de bani publici. Si bani multi. Cum nu a mai vazut baimareanul, pe scena, la Castane. „Decat” o juma’ buna de milion euro scoatem din visterie, sa planga ochiu’ muritorului de rand de pe Craica la vederea Andrei, inimoasa artista care pentru nici 12 mii de euro stie cum sa isi ameteasca fanii. Bine, ea avea cantare in alta parte, cu 10 mii. Pixu’, o luam noi, ca ne pricepem la spart bani.

Pe la terasele din oras, in zona centrala, se vorbeste tot mai des de concertele Castanelor. Oare cine o fi castigatorul licitatiei din acest an…? Ta-daaam! Cativa clienti mai glumeti, relaxati dupa o zi grea de purtat vorbe dintr-o parte in alta, flecareau in gura mare de un anume Gabi Silvesan. Ceva baiat din Cluj. Fara sa fi auzit de el vreodata, clientii de la mesele alaturate au dat un search pe goagal, reusind sa il gaseasca in majoritatea referintelor alaturi de numele mai celebrului Mihai Morar, baimarean de origine, degraba amnezic fata de locurile in care s-a nascut.

Aceiasi clienti cheflii s-au laudat ca si-au facut nenumarate selfiuri cu Morar de la Antena, acesta din urma fiind tot mai des vazut prin Baie. Rai, dar buni cheflii astia, care se jura ca intre Morar si castigatorul licitatiei nu e nimic mai mult decat o relatie de amicitie, si atat.

La mesele din zona amarastenilor, circula un alt zvon. Normal, dupa specimen. Cica un anume Ioan Florea, clientul DNA, dupa evenimentele scenice din Sectorul 5, Bucuresti, ar fi si el pe lista scurta. Dar nu ca si Morar, pardon, clujeanul Silvesan. E pe aia mai lunga. Cu bataie pe cativa ani. Mai multi, cum ar veni. Si ca sa nu iasa vorbe, anu’ asta e randul gastii lui Morar, iar apoi se da la baietii cu DNA-ul pe la feresti.

La periferie, dar departe de tot, in zona turnului parasutistilor, niste chelneri pot jura ca au auzit de Cristi Beiu, alias Sublim Production, dar nu au inteles prea bine daca bucuresteanul va juca in reclama iepurasului Duracell sau va apuca o bucata din cascavalul incapator al Castanelor.

Asadar, ca sa nu va mai pierdeti vremea in alta parte, cautand marele castigator, sindicatul ospatarilor din Baia Mare pune la bataie un premiu inedit, constand intr-un blat autentic, copt pe baza unei retete locale, oferit celui care are curajul sa parieze la bursa zvonisticii locale ca licitatia va fi adjudecata de o alta firma decat aceea a clujeanului Silvesan.

Asa cum am auzit, o dam mai departe. Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

Ciprian DRAGOS

Reclame home 1
Data curenta: ’21/10/2019’

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *