Umbla vorba prin oras: Liviu Marian Pop, candidatul PSD pentru Primaria Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

liviu marian popZice-se prin targ, si noi tindem sa credem ca asa este, ca taman in vremea alegerilor pentru presedintele PSD, social-democratii au gasit candidatul pentru Primaria Baia Mare, la localele de anul viitor. In lipsa unui lider marcant in peisajul baimarean, la centru a fost agreata ideea ca marele om politic Liviu Marian Pop sa se bata pentru intaiul scaun al urbei.

Care ar fi sansele sale pentru a obtine cele mai multe sufragii nu sunt greu de estimat, insa sa nu uitam ca viata bate filmul. Cine si-ar fi imaginat in urma cu cativa ani, pe vremea cand profesorasul de matematica ajuns la oras vedea in serile de lap tenis o mare oportunitate de a se guduri pe langa liderii de sindicat din invatamant, ca subtirelul Pop se va implini fizic si profesional, ajungand chiar ministru?

Ramane de vazut cand il vor scoate pesedeii la inaintare pe ministrul Pop, mult prea absent din peisajul cotidian local. Pentru PSD nu ar fi nicio surpriza sa anunte candidatul cu o saptamana inaintea campaniei electorale, avand vesnica scuza a faptului ca partidul este in cautare de candidat.

Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

11 Comments

 1. dilau

  mai plm, hai baga-te odata ca nu mai am rabdare.:)))) ai condus ministere si sindicate, deci un mic oras de provincie ar fi un fleac pentru tine.

  Reply
 2. nicu

  Numai daca nu-l pun astia de bohóc., sa mimeze si sa animeze lupta cu cake .In rest zero sanse mai ales ca pesedeul nu a prea reusit sa faca ceva nici pentru oras dar nici pentru judet . Avem investitori care mimeaza doar niste salarii de supravietuire, in rest incepand de la avioane si terminand cu cei de la volane salariile sunt de cacao, incat mai nou nici nu mai prind (…. ) la angajare.

  Reply
 3. Cititor

  Dacă acesta e candidatul PSD-ului, promit solemn să-i fac zilnic campanie împotrivă în Baia Mare – un asemenea om NU are ce căuta la primăria BM. E un nimeni care nu a făcut nimic, a salvat plagiatul lui Ponta și e un mare pupincurist lipsit de coloană. Să nu uităm ce măgar a fost și în campania electorală când scria mesaje urâte și false despre Iohannis.

  Reply
  1. Zoltan

   Absolut de acord! Mai ales ca este si PROST ca gardul.Dor ratatii care in meseriile pe care le au invatat nu pot face fata ajung ori la sindicat in diferite functii,cu cat esti mai prost ajungi mai departe ori se orienteaza spre politica unde are sansa de a intra grupul urias al hotilor,delapidatorilor,evazionistilor din sistemul politic.

   Reply
 4. Pusztay Tiberiu

  De ce nu-i ofera o primarie dincolo de Gutai,ce sa caute toti taranii parveniti la conducerea Baii Mari?N-avem din 120000 de locuitori pe cine alege?Doar un agramat de dincolo de deal?

  Reply
 5. Zoltan Kiss

  Acest ticalos nemernic pupincuristul nr 1 al Infractorului Ponta "Fereasca D.zeu sa ajunga primarul orasului Baia Mare" pe motiv ca minciuna,slugarnicia fara de margini inclusiv sluga al Infractorilor din PSD va domina comunitatea.Acest nemernic dupa ce a distrus invatamantu maramuresean in perioada cat era Presedinte de sindicat are de gand sa arunce Maramuresenii in mocirla infractorilor din PSD1

  Reply
 6. Zoltan

  Fereasca D.zeu ca acest individ… al infractorilor din PSD sa ajunga edilul Baimarenilor.Acest nemernic care adistrus invatamantul ca lider sindical si invatamantul Universitar prin scaparea Infractorului Ponta de „plagiat” este capabil sa ofere pe tava comunitatea Maramureseana”sacalilor” infractori din PSD .

  Reply
 7. chupacabra

  sa fim realisti, singurul contracandidat serios la primaria BM pt Chereches este DNA-ul. in rest toti sunt niste rame.

  Reply
 8. STEKO

  Hai ca-i timpul,,copy-paste-lui”:Una dintre cele mai amuzante apariții ale momentului la televiziuni este Liviu Pop. Pop e superficial și obraznic și nu există emisiune în care acesta să nu dea cu bâta-n baltă. Din când în când îl ascult fascinat așa cum s-a întâmplat și la emisiunea Ionelei Năstase de la România TV. Prezenți în studio erau Augustin Hagiu fost transportator și actual politician, Liviu Pop și alții. Augustin Hagiu, dezlănțuit, acuza cei 25 de ani de hoție în România și pe unii dintre miniștrii care iau șpăgi, fără a-i nominaliza. Cei din studio, în special Liviu Pop, au insistat ca Hagiu să nominalizeze ce ministru ia șpagă. Acesta a refuzat și i-a cerut lui Liviu Pop să nu încerce să-l intimideze „că n-are pe cine”. Apoi a continuat sigur pe el „vreți să discutăm despre dialog social?” Liviu Pop, ministru pentru dialog social, a atacat frontal: „tăinuirea nu e bună”. Hagiu a întrebat amuzat „care tăinuire?”. „Păi ați zis că știți și nu vreți să spuneți. E tăinuire asta. Știți despre corupție și nu spuneți. E tăinuire pe codul penal. Eu doar vă spune ce spune legea”. Hagiu a început să râdă văzând cum bate câmpii Pop, tăinuirea având următoarea definiție în codul penal: „primirea, dobândirea, transformarea ori înlesnirea valorificării unui bun, de către o persoană care fie a cunoscut, fie a prevăzut din împrejurările concrete că acesta provine din săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală, chiar fără a cunoaşte natura acesteia, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă”.
  În mod evident, Liviu Pop confundă infracțiunea prevăzută în codul penal cu definiția din DEX a cuvântului a tăinui – a păstra o taină, a ține secret, a nu lăsa să se știe, să se afle ceva; a ascunde, a acoperi.
  Dar stați, că nu s-a terminat aici: Pop se tot agita butonând telefonul mobil pe care îl ținea în mână. La un moment dat a răbufnit anunțând că a primit un mesaj în care i se spune că ceea ce face Hagiu, respectiv că nu vrea să spună cine ia șpagă și cine a furat, reprezintă infracțiunile de omisiune a sesizării și favorizarea făptuitorului. Băi Pop, dacă citești pe post mesajele pe care le primești de la toți proștii după ce ai anunțat că numărul tău de mobil e public de 7 ani, ești iresponsabil!
  Definițiile celor două infracțiuni n-au nicio legătură cu atitudinea lui Hagiu. Omisiunea sesizării se referă doar la „funcționarii publici (ceea ce Hagiu nu a fost și nu este) care, luând cunoştinţă de săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală în legătură cu serviciul în cadrul căruia îşi îndeplineşte sarcinile, omit sesizarea de îndată” iar favorizarea făptuitorului reprezintă „ajutorul dat în scopul împiedicării sau îngreunării cercetărilor într-o cauză penală, tragerii la răspundere penală, executării unei pedepse sau măsuri privative de libertate”.
  Nici pe vremea lui Ceaușescu nu exista în Codul Penal obligația denunțării tuturor infracțiunilor de care iei cunoștință iar acum, în Codul Penal ești obligat să denunți DOAR dacă ai cunoștință de comiterea unei fapte prevăzute de legea penală contra vieţii sau care a avut ca urmare moartea unei persoane.
  Hagiu a specificat că el nu a dat șpagă niciodată deci ce să denunțe? Evident că dacă Hagiu este chemat la poliție sau parchet și întrebat „ce știți despre faptul că ministrul X a luat mită?” acesta va spune ce știe (dacă știe ceva) ca să nu comită infracțiunea de mărturie mincinoasă.
  Îndemnarea la denunț într-un studio de televiziune sub amenințarea comiterii unor infracțiuni imaginare, ține de forma modernă a unui politruc din anii de glorie ai comunismului când foarte mulți români au devenit turnători la Securitate, la partid, la miliție și la șeful de scară. Spre exemplificare, colegul lui Pop din guvernul Ponta, Mihnea Costoiu care e doar cu doi ani mai în vârstă decât Pop s-a făcut turnător, conform CNSAS, la 16 ani și și-a ales numele Iulian. Numai valori în PSD: turnători, infractori și proști!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole