Umbla vorba prin oras: Rapidu, aproape de un “transfer” la HCM Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Se vorbeste in oras, si musai e ceva adevar, caci altfel nu s-ar povesti, cum ca preluarea echipelor de handbal de catre Consiliul Local, a se citi primar, este o gaselnita cu dus si intors.

Scopul real este alimentarea cultului personalitatii intaiului cetatean al urbei, prezent la toate manifestarile sportive indiferent in ce localitate sau tara si “spalarea” unor sume mari de bani, obtinute la negru de “patronul” echipei. Cunoscatorii mai vorbesc ca transferul unor jucatoare de talie mondiala la o obscura echipa de provincie s-a facut in exces si pe bani prea multi, evident nedeclarati la valoarea reala in acte, iar salariile platite sunt ametitoare, fiind egale cu vreo patru salarii prezidentiale.

Tot lumea mai sopteste pe la reuniunile mondene ca s-a mers deja in exces, in megalomania sa primarul afirmand ca va transfera in urmatorii trei ani toate jucatoarele de valoare din tara, astfel incat nationala Romaniei sa fie in Baia Mare.

Evident ca va trebui o noua conducere executiva, in carti aflandu-se, ati ghicit din poza, unicul si potentul Pop Rapidu, care in prima faza va lua locul fostului deputat Nicu Bud in CA al HCM. Cam asta se barfeste prin oras, dar nu trebuie crezut tot, caci lumea e rea si invidioasa.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

15 Comments

 1. cristi

  iar balbaitul asta. Ne vom trezi cu o troita in sala sporturilor si cu echipe de preoti ortodocsi care vor cadelnita publicul si echipa inainte de fiecare meci. Da mai lasati-l in biata lui de pensionar flamand, sunt oameni mult mai barbati ca asta in oras. Si totusi ce salarii au fecioarele alea dom primar, ca daca le preia poporul trebuie sa stie pe ce da banii.

  Reply
  1. ioan

   Real vre o 5 jucătoare au cate 10.000 euro lunar , iar alte 5 …8.000 euro lunar. Bineinteles acestea sunt doar jucătoare cu venituri babane…. cea mai mare parte din bani fiind “virate” de firmele “prietene” : Construrom , Ami SA , Imi SA etc.
   Eu așa am auzit… 🙂

   Reply
   1. Paul

    Nu cred ca se pot da asemenea salarii! Baia Mare nu este un oras care sa-si permita salarii de 10000 de euro! Nu cre ca detineti informatii reale!

    Reply
    1. maria,ioan,ana,gheorghe

     Cu parere de rau va spun ca este adevarat, si toti acesti bani sunt din impozitele baimarenilor si din ceea ce noi ” fraieri de locuitori ai orasului ” platim pentru cea mai scumpa apa de la robinet din Romania, cele mai scumpe flori din spatiile verzi, cele mai mari tarife la salubrizare si … Toate acestea ca nu avem coloana dreapta si sa spunem acestui p…. si acestor consileri ajunge, e vremea sa va cereti iertare si sa plecati. Ce am scris aici este doar inceputul, vor urma si alte dezvaluiri despre cei ce se cred stapinii orasului Baia Mare. Azi in zi de sarbaroare le doresc ca Dumnezeu sa le dea tot ce ne doresc ei noua !

     Reply
     1. justitiarul

      echipa de zgomot si lumini, promiti de ceva timp dezvaluirile. Pe surse sau ai f=date sigure ca asa si Rosiianu scrie ba de bine , ba de rau!

 2. ioan

  Dom colonel traiti! permiteti sa raportez: sambata doi controlori sa cotcaiau la Bastionul macelarilor, o echipa mixta formata dintr-o fosta vanzatoare si un fost cocalar. Vineri soferul de pe 51 tinea o mana pe telefon, una pe o bazdeoaca grasa aflata langa el si manevra volanul in curba cu pendulu. Ieri, duminica la parkingul de langa Gara , refugiul unde se strang autobusele intre curse era paraipan mare cu muzica de manele si bautura. Femeia de serviciu dansa pe o matura in timp de un sofer ciocus o prindea de cur. Raporteaza planton de serviciu, soldat Pop.

  Reply
 3. ioan

  Paul, contractele ar trebui sa fie publice. Daca primasria BM a preluat echipa inseamna ca ii plateste din bani publici si donatii. Tu crezi ca au venit tipele alea din Brazilia si de unde naiba mai sunt pentru 500 euro pe luna +casa/masa? Si ma enerveaza ca se amesteca primarul in toate, el si Ceausescu se pricep la toate, sport, spectacole, muzica, sport, arta, drumuri. Hai sictir.

  Reply
 4. ioan

  TRANSFERURI, GRELE si pe bani publici,, IN CONTEXTUL LEGILOR IN VIGOARE,, aceste transferaruri sau facut in tottalitate cu bani publici, nu s-a respectat legea aferenta achizitiilor de orice fel din bani publici,, salariile sunt foarte aproape de adevar , s-o credem noi ca o campioana mondiala vine pe OCHI frumosi,, deci sunt CLARE aceste ABUZURI DIN BANI PUBLICI,, acolo directia economica din primaria BAIA MARE ,, invarte totul , madama pop kati pe vremea ANGHEL a scapat de puscarie,, acum invarte bani ilegali din nou alaturi intelegem de una vasc angela mare cunoscatoare a bugetului banilor publici,, insa la contabilitatea institutiei mai sunt fete care se supun ilegalitatilor financiar-bancare . de care iata CURTEA DE CONTURI ,, nu doreste a le scoate in evidenta ,, oricum si acestia pot fi trasi la raspunderi penale daca sunt alaturi de acesti m… din PRIMARIA baia mare!!!!!

  Reply
 5. comunist serios

  mi-am facut abonament si am dat 400 de lei. nu mi-a dat nimeni chitanta. la meciul cu Ploiesti i-am intrebat pe vecinii mei de scaun, care au platit abonament de 400 si niciunul nu a primit chitanta. am mai intrebat si pe afara si nimeni n-a primit nimic. n-are cum sa fie asta evaziune fiscala. pana la urma, ce conteaza vreo 900 de abonamente de 400 de lei sau de 200 lei daca-i pentru binele echipei?

  Reply
 6. Justitiar politic

  Daca militienii comunisti au ajuns indispensabili societ[‘ii romanesti , rezulta ca bancurile de pe vremea apusa erau calomnii. Dom militian POP rapidu are scoala cu Isac, Taut, Marincas avand profesor pe Iulian Vlad. Mai vreti democratie?

  Reply
  1. Adelina Maries

   mai era un justitiar pe aici care il lauda pe edil spunand cat de genial a fost cand s-a orientat spre pensionari, ignorand generatia activa
   … sa fi fost oare chiar edilul, acel @justitiar, comentator hotarat si caustic, cu un usor aer/parfum de mitocanie sau doar un copil de mingi?

   Reply
 7. lulutz

  da cine e rapidu asta ca toata ziua geme presa, Consiliul Local al municipiului Baia Mare si Domnul Primar Catalin Chereches de dorul lui?. E domnia Sa ala care zeci de ani a fugit dupa posturi de sef si director? E ala despre care senatorul Valer Marian are dosare si interpelari uriase in ultimi 5-8 ani de zile privind rolul si importanta lui in traficul de tigari prin ptf Halmeu – RO – Petea (s.a.), dar si in zona Radauti, actiunile extraordinare de daramare a lui V. Muresan, N. Pop si altii din IJPMM si despre care domnul ministru de interne (fost) Vasile Blaga avea numai cuvinte si actiuni de lauda scapand de el prin numirea la ISUMM? Ca asta se voia general si deosebit sef in MI? E ala care mai acu 2-3 luni de zile se milogea pe langa sefii din sindicatul politistilor sa il ajute sa ia si pensie de 6000 lei, pe langa salariul de la Urbis de 8500 lei net pe care domnul KK i la acordat pentru colaborarea deosebita si sprijinul subversiv din vremurile anterioare? V am spus-scris ca la piata se gasesc pantaloni cu dunga lata si rosie, d.le KK? Luati-i o pereche la rapidu si duceti-l la pol. locala Baia Mare…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1