Umbla vorba prin oras: Secretara Aurica Todoran, pe faras

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Se vorbeste prin cafenelele si cluburile orasului si musai e ceva acolo, altfel nu s-ar povesti, ca vor avea loc noi modificari in administratia publica locala. Imperatorul este pus pe fapte mari si oricine isi permite sa nu percuteze la prima comanda este trecut pe lista neagra si destinat schimbarii.

Ultima persoana care este pe faras face parte din echipa manageriala si, desi are a doua functie ca importanta in municipiu, este trecuta in nomenclatorul de audiente de pe site-ul municipiului doar la pozitia a treia, evident dupa unicul si inegalabilul Vasile Barbul.

Gurile rele spun ca secretara Todoran, despre ea facand aici vorbire, este terminata psihic din cauza tratamentului aplicat de imperator maximus, omul care urla la toata lumea si primeste in biroul sau tot felul de persoane neimportante, timp in care secretara este tinuta in anticamera si umilita ca o femeie de serviciu.

Tot functionarii spun ca Aurica Todoran nu are tupeul Rodicai Brad, care pe vremea cand incurca lucrurile in primarie navalea peste primar fara sa bata la usa, cu tigara in mana si gura cat sura, aratand tanarului edil cine e sefa in locatie. Nu se stie cate zile mai are secretara de stat pe functie, se barfeste ca exista deja in asteptare o “pila” politica, la fel de incompetenta si corupta ca actualul arhitect sef.

Unii zic ca ar fi vorba de Mircea Nicolae, fostul comisar de garda financiara dat afara la restructurarea institutiei, altii ca e vorba de o juna blonda, cu dreptul la FF si cu master in limbi moderne aplicate. Aplicate unde trebuie. Nu stim daca e adevarat tot ce se sopteste pe la colturi, dar dupa vechea zicala romaneasca, nu iese fum fara foc, asa ca inclinam sa credem ca buboiul va exploda cat de curand.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

19 Comments

 1. cristi

  Pacat, fata de Brad dna T este o adevarata doamna si a vrut sa faca ordine in turma aia de presupusi juristi care-i faceau menajul lui Brad& Andercau. Nu va lasati dna comisar sef, pe ei si pe mama lor. Ia puneti-l pe dl T sa-l scutere un pic pe imparat sa vedeti cum sa scapa in nadragi.

  Reply
 2. Personalul primariei terorizat de fata de la aprozar!

  De ce nu scrieti ziarmm ce face si juna de la aprozar cu noi prin primarie parca am fi slugile ei,urla si se poarta cu noi ca si cu carpele.Doamne cum a putut aceasta creatura fara minte, cand o vezi cu capul ala ca o sfera te ia greata.Nu stim cine ii da dreptul sa se comporte asa. E rusinos ca una care isi face acum studiile pe la tot felul de facultati penibile sa aiba dreptul sa strige la noi, care de bine de rau am facut niste studii atunci cand ele se fac.

  Reply
 3. maria,ioan,ana,gheorghe

  Doamna Tudoran in urma ce ceva vreme v-am avertizat de caracterul primarului si nu ne-ati crezut. Aveti grija sa nu va traga dupa el … si stiti bine unde , mai bine libera decit la Gherla. DNA-ul stie ceva in acest sens !

  Reply
 4. Ioans

  Aurica este un bun jurist si isi face treaba. Nu are de ce sa fie pe faras. Altii din primarie ar trebui sa isi teama scaunul!

  Reply
  1. MIRATUL

   Aurica este un jurist atat de bun, incat sincer ne miram ca a durat asa de mult ca imperator sa-si dea seama de incompetenta si lipsa totala de caracter a acestei persoane….

   Reply
 5. ioan

  MAI baieti <>,,, d-na TODORAN NU ESTE SECRETARA____ DANSA ESTE secretar al municipiului BAIA MARE, diferenta IMENSA !!!!!!,, iata si azi se pomeneste de nesimtirea avuta in serviciu a … brad,, care la fiecare pas pentru cetatean lua bani ,tigari si cafea FARA TUPEU,,, n…a nu lucra in primarie nici doua ore pe zi,, in rest la recuperare spagi si coafor !!!!!!!!!! apoi la angajarea d-nei TODORAN,, atentionam ca adj,IPJ si-a bagat nevasta intr-o zona extrem de periculoasa aici se INVART BANI NEGRII in orice varianta,, luare de mita, trafic de influenta in forma continuata, operatii financiare incompatibile cu functia de primar si avizarea cat de cat juridica a neste documente fie acestea si cu mult fals ,, VETI V EDEA ACUM LA ALEGERI PREZIDENTIALE,, cum se fac state de plata false la contabilitate si resurse umane ,, sub egida directiei economice ,, prin care se platesc multi sefi din primarie care NICI NU PARTICIPA LA ACTIUNEA DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE a sectiilor de votare!!!!!!!!!!! asa exemplifica cu date media nationala ca in ROMANIA SUNT 4(patru) primari care conduc resedinte de judet acuzate de DNA.. CHERECHES, STAVARACHE, GH, STEFAN si GH. NICHITA deci baia mare, bacau, p.neamt si iasi….. si 5 (cinci) sefi consilii judetene bunea , constantinescu fugit din tara, cancescu si duicu,, iata campionii tarii la contracte preferentiale, trafic de influenta si mita admn. locale !!!!!!!! cat despre comportamentul acestui zbir kake am scris incat hartia nu mai suporta !!!!!!!!!!!

  Reply
 6. Cristian

  Nu va fi data afara d-na Aurica Todoran, este o jurista foarte buna si o femeie cu mult bun simt. Nu cred ca d-nul primar o va schimba.
  S-au spus multe referitor la asteptatul in anticamera a angajatilor primariei, mai ales atunci cand este in biroul primarului sportiva Nechita, care are un regim preferential de intrare in biroul primarului, ceilalti au timp sa astepte. Prioritate ar trebui sa aiba personalul primariei, deoarece pot fi unele urgente, dar d-na Todoran si angajatii asteapta pana iese “primarita” din birou.

  Reply
  1. limbi moderne

   Aceeasi presupusi juristi care …”ii faceau menajul fostei secretare” …dupa ce si-au luat cu succes masterul in limbi moderne, aplica cu succes aceeasi metoda actualei secretare… pentru a deveni juristi adevarati, nu-i asa? Vezi comment-urile… Urat, foarte urat… Dar ce nu face omul sa-si pastreze locusorul…caldut…

   Reply
 7. cetatean

  Se vorbeste si de o alta blonda(nu neaparat juna), tot de la FF si ”limbi” ,din familia(politica) a primarului, ce insista pe langa acesta sa fie ”plantata” pe undeva prin oras.Spera sa reuseasca ,cu ajutorul familiei largite…!

  Reply
  1. mircea

   Ce va tot dati dupa corcodus. Se stie deja de o cosminuca care e in gratiile omului. Blonda si cu gura maaaare, hap-hap, ramasita de la Anghel C. Nu stie asta, sefu orasului, ce naparca-si aduce la piept. Nu se invata si pace si tot cu toante oportuniste se inconjoara. Ficior, daca vrei sa fii tare n-ajunge sa ai functie mare, trebuie si scula tare.

   Reply
 8. ioan

  S-ar putea ca acest kake sa tina cont ca minunata doamna este sotia sefului adj.IPJ insa la caracterul josnic pe care il kake,, are aproape suntem convinsi ca o sa o puna deoparte,, in cet , labil,, fara crasnete,, d-mna cu un nebun ca si asta o sa va imbolnaviti este adevarat SALARIUL ESTE MINUNAT ,, GREU DE RENUNTAT LA ACESTA ,, dar daca te baga in spital un nemernic …… care este solutia ???? atentie mare la mazlapastruculile lui kake ,, in abuzul impotriva legilor administratiei locale si nu numai!!!!!!!!!!

  Reply
 9. ioan

  B1 TV.. a anuntat pe cei 4 primari din harta CORUPTIEI IN ROMANIA ,, chereches, stavarache, ,gh,stefan pinalti, si nichita Iasi,, si 5 sef de consiliu de judet bunea, constantinescu fugit in USA,, cancescu , duicu si bojin tudor timis,, campioni unici in cei 25 de an de asa zisa libertate >>>>>>>>>>>>>>> ce parere aveti ??????????????

  Reply
 10. gica

  ioane nu visa. daca-n maramu jupanu ponta ia peste 50% din primul tur v-ati cadorisit cu imparatu pe inca 10 ani minim. asta daca nu-l ia de ministru al sporturilor, tineretelor si manaritului.

  Reply
 11. ioan

  Da d-nule GICA,, este greu de anticipat,, insa pe acest kake acum il sustine generalul oprea,, asa cum sunt eu colonel,, asta este momentan sustinerea lui,, plus la o parte din baimareni faptul ca acest impostor s-a lipit de handbal ,, care sport daca nu ai performanta nu POTI JUSTIFICA BANII,, LA CE BANI NEGRII SE INVART acolo nu poate continua si vom avea raspunsul extrem de CLAR,, la cupele europene cu atatea venetice deja fumate de mult de alte cluburi ,,,, cat de HAOTIC joaca fetele in acest sezon de nu-si mai REVIN !!!!!!!!!!!! cu neste kake, bala, cotet, nelut , sigative fara precedent !!!!!!!!!!!!!

  Reply
 12. Ionel T.

  Nu știți voi cine este acesta Aurica Todoran! Vă spun pentru inceput, este soția lui “Ionel Todoran” fiind cea mai importantă calitate a ei. Sunt șocat cum primarul a putut alege un asemenea caracter … manipulator, care calcă totul in picioare, bârfește si desființează pe toata lumea, doar ea este cea buna restul sunt limitati. Cea mai importanta atribuție de servici este cea de principala bârfitoare, manipulatoare de gradul l, iubește la nebunie “pupincuristi” care vin si raportează tot ce mișcă-n Baia Mare și în administrația lui și despre Chereches. Ii place sa jubileze la butoane și să se folosească de informatiile serviciilor. Pune în aplicare toate metodele perverse încât să iasă ea tot timpul basma curată și de aceea astfel de oameni cu astfel de caractere perverse nu ce să caute în administrație. Sincer îmi e scârbă de astfel de componente oribile, denigratoare de oameni, care se cred mari doamne la oraș și îň fapt sunt niște țoape “made în Goldis” de fregventă redusă bine cu comportament de Tg. LĂPUȘ. Acesta este adevărata Aurica, dragi “pupincurişti bârfitori” care nu Vă dați seama că se folosește și de voi. Domnule primar, alegeti-vă oameni de calitate dacă doriți o administrație performanță, nu oameni care își urmăresc doar propriile interese.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2