Umbla vorba prin oras: Senatorul Liviu Pop, din nou in clasa pregatitoare. Invata sa scrie corect

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

liviu marian popZice-se prin urbe ca senatorul Liviu Marian Pop, doxa de carte si plin de cunostinte vaste in toate domeniile, tine neaparat sa studieze si ultima disciplina din aria curriculara pe care inca nu o stapaneste. Vizibil afectat de faptul ca pana si cele mai elementare notiuni ale limbii romane ii dau de furca si se trezeste ridiculizat pe Facebook, fostul ministru al Educatiei ar fi apelat, spun gurile rele, la o buna cunostinta de-a sa, pe care o stie inca de pe vremea cand era sef la sindicat, pentru a-i face loc senatorului PSD in prima bancuta a clasei pregatitoare.

Desi i s-a spus de la bun inceput ca scaunelul s-ar putea dovedi neincapator pentru un fost ministru de talia si dimensiunile lui Liviu Pop, acesta din urma nu s-a aratat deranjat, spunand chiar ca ii va face placere sa stea pe doua locuri, asa cum se intampla si in politica.

Putin mai afectate sunt mai multe mamici, care nu agreeaza ideea ca lectia „Cand scriem cu un I si cand scriem cu doi I” sa fie predata din nou (copiii insusindu-si notiunile predate pana acum) doar pentru ca ex-ministrul Educatiei a lipsit de la cursuri mai bine de o saptamana in primul an de scoala, fiind bolnav de oreion.

Cel mai probabil, bun negociator, Liviu Pop va gasi solutia convenabila pentru ambele parti, astfel incat sa poata lua loc in prima banca, pentru un fost ministru scrierea cu mai multi „I” fiind foarte importanta.

Pe viitor, fostul profesor de matematica si-a propus sa participe si la lectia de socotit, unde se va familiariza cu abacul, pentru ca pe viitor sa stie sa contorizeze I-urile pe care le pune la sfarsitul cuvintelor, stiut fiind ca numaratoarea din 1 in 1 este extrem de dificila. Dar toate acestea, doar dupa ce senatorul maramuresean isi va reveni dupa operatia la genunche.

Cele doua evenimente vor fi intens mediatizate, iar fotografiile realizate cu Liviu Pop in prima banca, langa socotitoare, vor fi postate pe contul sau de Facebook. Astfel, toti prietenii pe care ii are in lista vor putea da un like, indiferent ca sunt mai tineriI sau mai batraniI.

Tom si GERII

Nota: ZiarMM il invita pe senatorul Liviu Marian Pop sa dea share la acest articol, la fel cum si noi am distribuit comentariul de mai jos, postat de Liviu Marian Pop pe Facebook. Recent, acesta a fost modificat.

liviu marian pop scrierea cu doi ii

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. mmm

  Singura realizare a lui Pop, e faptul ca l-a albit pe Ponta de plagiat … si din pacate asta e o realizare de toata rusinea nu ceva cu ce sa se laude … un alt spalator de fese din PSD, cu realizari 0

  Reply
 2. ioan

  Sindicalistule ai prostit lumea cum ai vrut,, culmea tocmai pe profesori,, iata cata pregatire aveau crezand in tine la acea vreme, ca apoi sa devii in neste locuri unde NU AI FACUT NIMIC DECAT PENTRU BUZUNARUL PROPRIU,, sa zicem te intorci unde intre noi morosenii n-ai ce cauta ,, ne-ai umilit,, ramaii la Bucuresti ca poate acolo mai gasesti FRAIERI,, noi ne-am saturat , pentru alte mandate sigur nu mai prinzi,, o sa predai la JILAVA,, localitate destinata fostilor corupti, hoti, talhari, ne-am de straita !!!!!!!!!!!!

  Reply
 3. A lu' Gazdac

  Intrebarea este daca operatul la genunche va incepe clasa pregatitoare la stat sau la privat? Fiu-sau merge la scoala privata, in timp ce tac’su plinge pe umerii dascalilor de la stat si probabil le mai culege inca cotizatiile de sindicat.Asta e mai ipocrit si decit Ponta si nu se bazeaza decit pe, scuze, dar trebuie sa o spun, naivitatea si inapoierea dascalilor care inca vad in el salvatorul brelsei. Pai cita minte sa ai ca si dascal sa sustii un asemenea specimen care a tradat o data, trecind in barca PSD chipurile sa ajute dascalimea, in realitate insa tragind spuza numai pe turta lui, iar apoi sa isi dea copilul la scoala privata in timp ce plinge de mila dascalilor din sistemul de stat?

  Reply
 4. gabi

  Te pomenesti ca ceilalti politicieni scriu fara greseli.Inclusiv comentariile de fata sunt catastrofe gramaticale.

  Reply
 5. sms

  Un bolovan analfabet care nu stie tabla inmultirii. Daca as spune ca-i… El este un cameleon politic…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2