Umbla vorba prin oras: Veselie in lumea handbalului. Familia Baban pleaca in concediu. Prelungit

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Prin vestiarele Clubului Minaur se vorbeste tot mai intens ca familia Baban, una cu implicatii serioase in handbalul baimarean, in ultimii ani, isi face bagajele, pentru o excursie mai prelungita. Ioan Baban, director tehnic al echipei feminine, si fiul acestuia, Cristian Baban, team manager la echipa masculina, au intrat in dizgratiile factorilor de decizie si vor iesi pe usa din dos a clubului.

Primul pe lista este Cristian Baban, care, dupa cum susoteau doi interi inaintea ultimului meci, s-a visat presedintele Clubului Minaur, dupa ce a vazut ca postul ocupat de Ionut Marta se clatina serios. Numai ca umblatul cu cazmaua nu a fost agreat de imparatie si i s-a pus in vedere sa isi caute de lucru in alta parte, eventual sa se intoarca la catedra de sport a Colegiului Anghel Saligny, pe unde a dat tot mai rar. Nu de alta, dar portarul nu il mai tine minte si il pune sa se legitimeze de fiecare data cand Baban intra in scoala.

Nici pentru seniorul Baban viitorul nu suna bine, spuneau aceiasi interi flecari. Directorul tehnic al handbalistelor se va desparti de club, odata cu aducerea ca antrenor a lui Costica Buceschi, fiind cunoscut faptul ca acesta din urma nu se numara printre fanii lui Ioan Baban. Pana la instalarea lui Buceschi, foarte probabil la finele campionatului in curs, Baban are timp sa caute pe Google adresa Clubului Sportiv Scolar 2, unde este asteptat sa isi acopere orele de predare, colegii fiind deja satui sa predea in locul sau.

Noi asa am auzit, asa le dam mai departe. Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

Grigore SOPTILA

Reclame home 1
Data curenta: ’21/10/2019’

Related posts

10 Comments

 1. GIGI CRETU

  SOPTILA….nu ti-ar strica nici tie o excursie prelungita…nu esti mai grozav decit cei despre care ai scris…

  Reply
 2. Prof.Petre.Albu

  Grigore.Soptila.!.Nu.ai.voie.sa.denigrezi.doi.profesori.si.antrenori.ai.familiei.Baban.care.au.muncit.si.au.facut.mult.pentru.sportul.si.handbalul.Baimarean.Maramuresan.si.National!!!!!

  Reply
  1. ZiarMM

   De la ironie pana la denigrare e o cale lunga, dom’ profesor. Daca nici asta nu ne-a mai ramas, atunci ce?
   Pe de alta parte, daca oamenii muncii uita sa treaca pe la serviciu, e gresit sa ii atentionezi?

   Reply
 3. Pitbull

  Mare capacitate si Baban senior. Pentru calitatile sale deosebite a fost ejectat de la Braila, nu?

  Reply
 4. Karci

  Foarte bine că i-a dat afară , ca Babanelul ă învățat de la senior sa fenteze si sa muncească altii in locul lui , dar sa culeagă roadele .

  Reply
 5. giovani

  nea Grigore îmi placi … nu te lasa intimidat de alti … ce ai scris despre baban (s) si baban(j) este adevarat, ca alti le tin orele si ei primesc bani! … poti sa te duci si sa întrebi copii cu cine fac mai mult antrenamente cu ion baban sau alta profesoara … de ce conducerea lui css2 accepta acest compromis de al plati fara sa lucreze, ca alta data …

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *