septembrie 18, 2021

Un album postum al DJ-ului Avicii va fi lansat in iunie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Colaboratorii DJ-ului Avicii au finalizat albumul la care producatorul muzical suedez lucra inainte mortii sale, informeaza Press Association, titrat de Agerpres.

Intitulat ”Tim”, materialul discografic este alcatuit din ”melodii aproape finalizate”, produse de starul muzicii electronice – pe numele sau adevarat Tim Bergling – inainte de moartea sa in 2018, la varsta de 28 de ani, pe cand se afla in orasul Muscat, din Oman. Colaboratorii muzicianului suedez au folosit ”note, conversatii din e-mailuri si mesaje text de pe telefonul mobil despre muzica” pentru a finaliza albumul, care va fi lansat in data de 6 iunie.

Sumele obtinute din vanzarea discului vor ajunge la fundatia Tim Bergling, infiintata de familia artistului pentru a sprijini persoane si organizatii care activeaza in domeniul sanatatii mintale si de preventie a suicidului. “Cand Tim Berg a decedat, pe 20 aprilie 2018, era aproape de finalizarea unui nou album. Dupa moartea sa, a ramas o colectie de melodii aproape finalizate, alaturi de note, conversatii pe e-mail si mesaje text referitoare la muzica”, a spus familia artistului intr-o declaratie.

“Compozitorii cu care Tim colaborase la acest material discografic au continuat munca pentru a ajunge cat mai aproape posibil de versiune sa. Dupa moartea lui Tim, familia a decis sa nu tina ascunse aceste materiale, ci sa le impartaseasca fanilor din lumea intreaga”.

Primul single de pe album, intitulat ”SOS”, va fi lansat pe 10 aprilie. Starul pop international, care fusese nominalizat la premiile Grammy, era cunoscut pentru aparitiile sale la festivaluri de muzica din diferite colturi ale lumii, iar melodia ”Wake Me Up”, care combina stilurile country si dance, era difuzata la posturile de radio din SUA.

Din 2016, artistul nu a mai participat la festivaluri.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2