Un american a cheltuit 1 milion de dolari, bani furati, jucand Game of War pe telefonul mobil

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dolarUn barbat din Statele Unite a cheltuit 1 milion de dolari jucand Game of War, o aplicatie pentru telefonul mobil, dupa ce a furat 4,8 milioane de dolari din banii angajatorului sau, informeaza BBC care citeaza Ars Technica, transmite AGERPRES.

Kevin Lee Co, in varsta de 45 de ani, din Sacramento, California, a pledat vinovat in fata acuzatiilor de frauda si spalare de bani dupa ce a utilizat in mod fraudulos cardul de credit al companiei pentru care lucra.

Potrivit tribunalului, Co a cheltuit circa 1 milion de dolari din banii furati jucand Game of War, unul dintre cele mai populare jocuri de telefonie mobila.

In cadrul aplicatiei, jucatorii cumpara aur si credit pentru a construi si cuceri imperii.

Americanul lucra de doi ani la Holt, o companie din California care se ocupa cu distributia de utilaje Caterpillar, cand a inceput sa puna in aplicare o schema frauduloasa, in mai 2008. El a devenit responsabil de conducerea departamentului contabil si a reusit sa ascunda tranzactiile pana in martie 2015. O luna mai tarziu si-a dat demisia.

Timp de aproape sapte ani, impatimitul de jocuri a folosit cardul companiei pentru a cumpara masini de lux, bilete la meciuri, mobila, dar a achitat si operatii estetice.

Se estimeaza ca fiecare utilizator a cheltuit anul trecut, 550 de dolari, in medie, pentru a se delecta cu acest joc.

In urma anchetei la care a participat si FBI, barbatul va fi condamnat in mai, acesta riscand sa petreaca pana la 20 de ani in spatele gratiilor.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2