Un american si-a cerut iubita in casatorie dupa ce a fost incatusat de politie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un barbat din statul american Oklahoma arestat pentru mai multe mandate pe numele sau si-a cerut iubita in casatorie inainte de a fi dus la inchisoare de politisti, asezandu-se in genunchi in fata ei cu mainile incatusate, relateaza luni agentia de presa UPI, informeaza AGERPRES.

Brandon Thompson se afla la locuinta sa din Muskogee, statul Oklahoma, in data de 4 iulie, zi in care sarbatorea atat ziua sa de nastere cat si ziua nationala a SUA, cand a fost ridicat de politie pentru un numar de sase mandate de arestare pe numele sau.

Cu mainile in catuse, Thompson si-a intrebat mama daca poate sa-si ceara prietena in casatorie. „Pot s-o fac mama? Pot s-o cer in casatorie?”, a intrebat el, iar mama lui i-a raspuns afirmativ, dupa care le-a cerut permisiunea politistilor sa aduca din casa inelul cumparat de fiul sau pentru acest prilej.

„O va cere in casatorie”, i-a spus unul dintre politisti ofiterului Lincoln Anderson, care a parut sa creada ca este vorba despre o gluma.

Cu mainile incatusate la spate si cu cateva momente inainte de a pleca la inchisoare, barbatul a pus un genunchi in pamant si i-a cerut lui Leandria Keith sa-si petreaca restul vietii impreuna cu el.

„Te iubesc. Vrei sa te casatoresti cu mine? Vrei sa fii sotia mea, te rog?”, i-a spus barbatul.

Ulterior femeia a marturisit pentru un post local ca si ea s-a indoit ca barbatul vorbeste serios. „Doamne, vorbeste serios?, m-am intrebat. Dar stiam ca voi spune ‘da’. Pentru ca il iubesc mult. Am avut suisurile si coborasurile noastre. Cred ca este vorba de dragoste neconditionata, stiti despre ce vorbesc?”, a declarat ea pentru News on 6.

Pentru ca avea mainile incatusate la spate, Thompson nu putea sa-i puna prietenei lui inelul pe deget, asa ca unul dintre politisti i-a scos catusele si i le-a pus la maini in fata, pentru ca barbatul sa poata face cererea in casatorie intr-un mod traditional.

Cei doi s-au sarutat si Thompson a fost luat de politisti. El a fost eliberat pe cautiune in ziua urmatoare.

„Stiu ca ma iubeste si ca putem trece prin orice impreuna. Aici ne confruntam cu tot felul de situatii, oricine face alegeri in fiecare zi. Il iubesc. Sunt gata sa-mi petrec restul vietii impreuna cu el”, a mai spus Leandria Keith.

Se pare ca Brandon Thompson nu este primul barbat din statul Oklahoma care isi cere iubita in casatorie in timp ce se afla in arest.

In 2013, un barbat din Elk City care a fost plasat in arest pentru mai multe mandate emise pe numele sau i-a cerut politistului un ragaz de „cinci minute”, explicandu-i ca era pe cale sa-si ceara prietena in casatorie. Politistul a fost de acord si a scos inelul din buzunarul barbatului, dar nu i-a scos catusele pentru a face cererea in casatorie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2