Un aradean, partenerul politistilor in identificarea si prinderea unui baimarean banuit de talharie

Reclame home 1
Reclame home 1

Un aradean de 19 ani a reactionat fara ezitare in momentul in care a fost talharit pe raza municipiului Baia Mare. Talharia a fost comisa duminica, 19 august, in jurul orei 21.00, pe bulevardul Independentei din municipiu.

Aradeanul, caruia i-a fost smuls lantisorul de aur de la gat, a alergat dupa barbatul necunoscut care a comis fapta. Chiar daca a reusit sa-si recupereze bunul sustras, tanarul a solicitat sprijinul politistilor pentru identificarea, prinderea si luarea masurilor legale fata de autor, potrivit IPJ Maramures.

Deplasati de urgenta la locul faptei, politistii de investigatii criminale au demarat activitatile specifice de cercetare si investigare a unei astfel de fapte.

De un real folos in solutionarea cazului au fost semnalmentele autorului, puse la dispozitia anchetatorilor de catre victima. S-a reusit identificarea unui tanar de 28 de ani, din Baia Mare, banuit de comiterea talhariei. In cursul zilei de azi, acesta a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a celui in cauza.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole