Un argentianian a fost arestat pentru ca-si tinea sotia si fiul autist intr-o cusca

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

catuse-ssUn argentinian in varsta de 66 de ani a fost arestat dupa ce autoritatile au descoperit ca-si tinea de mai multi ani sotia si fiul care sufera de autism inchisi intr-o cusca si ii hranea cu mancare pentru caini, conform unui material publicat de MIA citat de Agerpres.

Din cand in cand, pentru a-si “relaxa” fiul, argentinianul Eduardo Oviedo il punea pe acesta sa inhaleze vapori de benzina.

Tabloul conditiilor in care erau tinute victimele este parca desprins din filmele de groaza. In interiorul custii confectionate din caramizi, lemn si bare de fier se aflau pungi cu excremente umane, resturi de mancare pentru caini, seringi folosite, canistre de benzina, lacate, lanturi si bucati de funie folosite probabil pentru a-i lega pe cei doi.

“Este o poveste de groaza. Daca intri in aceasta casa vezi ce inseamna adevarata nebunie”, a comentat o sursa din randul anchetatorilor.

Suspectul Eduardo Oviedo este un fost lucrator in constructii. Sotia sa, 61 de ani, are anumite probleme psihice, iar fiul sau are 32 de ani, sufera de autism si abia daca vorbeste. Oviedo ii hranea pe cei doi printre zabrelele custii in care ii tinea inchisi.

Politia a descoperit aceasta casa a ororilor, aflata in statiunea Mar del Plata, in urma unor informatii primite de la rude si de la vecinii argentinianului.

Eduardo Oviedo a fost arestat si va fi pus sub acuzare pentru comiterea infractiunilor de rapire, tortura, tratamente degradante si tinere in sclavie. Suspectul va fi supus unei evaluari psihiatrice.

Daca va fi gasit vinovat, tinand cont de circumstantele agravante pe care le prezinta acest caz, Oviedo ar putea fi condamnat la inchisoare pe viata.

Argentinianul are si alti copii care locuiesc in acelasi cartier insa s-au temut de tatal lor si au pastrat tacerea o lunga perioada de timp. Pana la urma insa ei s-au adresat politiei.

Deocamdata nu se stie cu exactitate cati ani si-a tinut sotia si fiul autist in aceste conditii. Ambele victime au fost internate sambata intr-un spital.

Una dintre norele lui Oviedo l-a descris pe acesta ca fiind un barbat extrem de violent ce recurgea deseori la amenintari. “Odata a venit la noi cu o maceta in mana pentru ca l-am rugat sa-si spele sotia si fiul cu handicap”, a declarat nora a carei identitate este protejata.

Eduardo Oviedo nu a opus rezistenta arestarii si respinge toate acuzatiile ce i se aduc.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *