Un arici corpolent, pus la dieta de o gradina zoologica din Israel

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un arici pe nume Sherman care s-a ingrasat cu mancare pentru pisici va intra imediat la regim, a anuntat o gradina zoologica din Israel care este decisa sa-l readuca pe micutul animal in forma, relateaza DPA, informeaza AGERPRES.

Ceea ce, in cazul unui arici, inseamna un ghem cu tepi. Din nefericire, la 1,6 kg, Sherman nu mai poate recurge la acest mijloc de baza de autoaparare.

Parcul safari din apropiere de Tel Aviv l-a luat in ingrijire, a anuntat veterinarul Yigal Horowitz. Nu este pentru prima data cand un arici supraponderal intra in atentia gradinii zoologice, potrivit unui comunicat de luni.

„Aricii grasi nu pot actiona corespunzator in natura deoarece au probleme cand se misca si sunt lipsiti de aparare pentru ca nu pot adopta aceasta postura defensiva”, a spus Horowitz.

Un arici normal cantareste intre 600 si 900 de grame.

Sherman a luat probabil in greutate consumand hrana pentru pisici lasata de localnici in apropierea teritoriului sau. De acum inainte, Sherman va avea o dieta speciala de arici. Odata ce va dovedi ca se poate transforma intr-un ghem, cu tepi, ariciul va fi eliberat in natura, a precizat gradina zoologica.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2