Un artist baimarean expune peste ocean, in Mexic

Reclame home 1
Reclame home 1

robert strebeliArtistul plastic baimarean Robert Strebeli a fost invitat de o galerie de arta din Mexic sa-si expuna o parte din creatii.

Astfel, lucrarile baimareanului vor putea fi vazute de catre publicul mexican incepand cu septembrie si pana in luna octombrie a acestui an.

In urma cu un an, Robert Strebeli a lasat Directia de Cultura Maramures pentru a fi muzeograf la Muzeul National Brukenthal Sibiu.

Vlad HERMAN

expozitie robert strebeli

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. no ase

  apoi io n-am inteles nimnica din mazgaliturile celea da mi-o zas careva ca-s la moda. Ca amu asa se face arta codificat ca sa nu priceapa nimene ca ce-i baiu cu artistu.
  Da unde ezpune la amatori ca de mi-oi lua belet pana la mexicani sa stiu unde sa-l cot

  Reply
  1. Sheherezada

   Nu-i nici o paguba, nu se face gaura in steag ca nu pricepi matale arta si mâzgăliturile… Nici Sotheby nu da faliment, stai blând.
   Mai bine du-te înapoi la cazan ca-ti da borhotu-n foc.
   Lasă-i pe mexicani, știu ei sa-si facă tequila si singuri, n-au nevoie de maramureșeni care sa-i lase pe uscat, ca sa nu mai vorbim ca au destui glumeți de-ăștia ne-educați, aproape tot atâția cați au hoți de buzunare. Așa ca nu face efortul, nu te merita Mexicul ‘no ase’

   Reply
 2. Muzeul de Mineralogie

  Aceasta expozitie a avut loc prima data la Muzeul de Mineralogie, de altfel si poza e de acolo, la initiativa directorului de atunci, BOB, desi un anume consilier judetean M.K la sanctionat pentru aceasta, ce sa caute o expozitie de pictura la muzeu. Acum e foarte bine, acest consilier si-a pus omul acolo si … nu se mai fac nici un fel de expozitii.

  Reply
  1. Adelina Maries

   Da, am vazut cateva tablouri expuse acolo la Sarbatoarea Castenelor 2013 si chiar m-am mirat, credeam doar ca s-a valorificat spatiul cu respectiva ocazie.
   Nu consider ca a fost ceva gresit. Gresit mi se pare ca la casierie se vindeau bijterii din pietre semipretioase de sinteza made in China. Daca cineva doreste sa faca comert sa se faca cu pietre naturale e mai corect si de bun gust. Poate mi-as fi cumparat un pandant cu „diamant de Maramures” 🙂

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole