Un australian si-a folosit placa de surf pentru a evita un rechin alb care „voia sa se joace”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un australian si-a folosit placa de surf pentru a evita un rechin alb, cu o lungime de trei metri, care parea ca ar fi vrut mai degraba sa se joace decat sa il manance, a informat marti presa locala, citata de DPA, transmite AGERPRES.

Marcel Brundler, in varsta de 37 de ani, practica surfingul in apropiere de Lorne, la 142 de kilometri sud-vest de Melbourne, atunci cand rechinul imens a inceput sa-l inconjoare, inainte de a avansa spre el si a-l apuca de sold, a raportat postul de radio ABC.

In incercarea de a-l tine la distanta, barbatul a recurs la placa de surf, folosind-o ca pe un scut.

„Atunci cand m-a apucat, m-a tarat putin. Din fericire, purtam un costum extrem de gros de cauciuc, care m-a salvat, probabil, de la rani mai mari”, a povestit surferul, adaugand ca norocul sau a fost ca imediat dupa ce i-a dat o lovitura rechinului, a prins un val si a reusit sa ajunga in siguranta la tarm.

„Sunt putin suparat pe el pentru ca dupa ce m-a muscat si a vazut ca nu e nimic interesant pentru el, s-a intors sa ma muste, ceea ce e neobisnuit. Teoria mea despre rechini este ca, de obicei, te verifica, apoi pleaca atunci cand isi dau seama ca nu e vorba de o foca. Era doar curios, dar sa se intoarca… poate voia doar sa se joace”, a explicat australianul, mentionand ca este primul rechin intalnit in 11 ani de cand practica surfingul.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2