Un avocat kenyan a cerut-o de sotie pe fiica lui Obama

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

malia obamaUn avocat kenyan ii ofera 50 de vaci, 70 de oi si 30 de capre presedintelui american Barack Obama pentru mana fiicei sale, Malia, in varsta de 16 ani, scrie marti cotidianul The Nairobian, preluat de AFP citata de Agerpres.

„Ma intereseaza din 2008”, a declarat tanarul avocat Felix Kiprono intr-un interviu acordat ziarului kenyan mentionat. Atunci Barack Obama se afla in campanie electorala pentru primul mandat prezidential, iar fiica sa Malia avea zece ani. „Sa va spun drept, nu am iesit cu nimeni de cand am promis sa ii fiu credincios. Am impartasit acest lucru familiei mele si ea este gata sa ma ajute sa adun pretul” propus pentru adolescenta, a adaugat el.

Kiprono a marturisit ca spera ca presedintele Obama sa fie insotit de Malia in luna iulie, la prima vizita in Kenya, tara de origine a tatalui sau. Atunci intentioneaza avocatul sa ceara mana tinerei. Bunica sefului administratiei americane, in varsta de peste 90 de ani, locuieste la Kogelo, in vestul Kenyei. „Oamenii ar putea crede ca ma intereseaza banii familiei Obama, dar nu este adevarat. Dragostea mea este reala”, afirma tanarul.

El afirma ca vrea sa duca o „viata simpla” daca se va casatori cu Malia. „O voi invata pe Malia sa mulga vaca, sa gateasca ugali (fiertura de malai — n.r.) si sa pregateasca mursik (lapte acru traditional — n.r.), ca toate femeile de aici”, a incheiat kenyanul in cotidianul The Nairobian.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2