Un baietel de 11 ani si-a vazut visul cu ochii: a tuns peluza Casei Albe

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Frank, in varsta de 11 ani, a avut o mare dorinta: sa tunda peluza Casei Albe. Vineri el si-a putut realiza visul in celebra Rose Garden, unde a primit si vizita presedintelui american, relateaza AFP, informeaza AGERPRES.

Imbracat in pantaloni scurti si un tricou rosu, Frank Giaccio lucra deja de zece minute sub un soare arzator, cand Donald Trump, care purta una dintre celebrele sale cravate rosii, a venit sa-l viziteze. Foarte concentrat, copilul nu s-a oprit imediat, continuandu-si sarcina impasibil.

Cu ochelari de protectie si cu mainile acoperite de manusi, el s-a oprit in cele din urma si a batut palma cu presedintele american, care i-a spus ca face “o treaba nemaipomenita”.

Intrebat de un reporter al canalului Fox Business, copilul a spus ca aceasta zi este pe cale sa devina “cea mai frumoasa zi din viata mea”.

La inceputul lui august, Sarah Huckabeee Sanders, purtatoare de cuvant a Casei Albe, a citit scrisoarea adresata presedintelui de catre copil, in care acesta explica faptul ca este un admirator al simtului de afaceri al magnatului imobiliarelor, ca are el insusi spirit de antreprenor si ca ar fi “onorat” sa tunda benevol peluza Casei Albe.

Ea l-a felicitat pe Frank, afirmand ca vede in demersul lui un exemplu de “spirit ambitios intreprinzator american”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2