septembrie 27, 2021

Un baimarean a fost desemnat oficial vicecampion national de raliuri in clasamentul rezervat debutantilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Baimareanul Andrei Zbigniew Brezoszki a fost desemnat oficial duminica, 9 decembrie, vicecampion national de raliuri in clasamentul rezervat debutantilor.

El a spus ca este mandru sa aduca acest titlul in Baia Mare, mai ales ca dupa 1990 niciun baimarean nu a mai reusit o astfel de performanta.

“Astazi, la Timisoara a avut loc Gala Campionilor, gala organizata de Federatia Romana de Automobilism Sportiv, ocazie cu care am fost desemnati oficial vicecampioni nationali de raliuri in clasamentul rezervat debutantilor!

Pentru mine, personal, este o mandrie rezulatul obtinut in 2018, este un titlu pe care il poti obtine o singura data,in anul de debut, sunt mandru ca acest titlu reusesc sa il aduc la Baia Mare, dupa 1990 niciun baimarean nu a reusit sa aduca un titlu in raliuri, la cel mai inalt nivel!

A fost visul meu de cand ma stiu sa ajung aici, sa ma lupt cu cei mai buni, sa realizez un sezon complet si astazi sa ne primim oficial, in cadrul galei, titlul de vicecampioni in clasamentul rezervat debutantilor!

Un mare multumesc merge catre Dariana, impreuna am muncit, am inceput de la 0, fara pic de experienta la acest nivel! Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati contribuit la acest rezultat”, a scris duminica, pe profilul de Facebook, Andrei Zbigniew Brezoszki.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2