Un baimarean cu permisul de conducere suspendat a fugit de politisti si a intrat intr-un imobil

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Depasirea neregulamentara este o manevra riscanta, care pune in pericol siguranta pe drumurile publice. Astfel, politistii rutieri iau masuri de fiecare data cand constata o astfel de abatere.

Un baimarean de 38 de ani, care avea permisul de conducere suspendat pe o perioada de 3 luni, s-a incumetat sa urce la volan, sfidand legile si regulile de cirulatie.

Baimareanul a efectuat o manevra de depasire a unei coloane de autovehicule, incalcand marcajul longitudinal continuu de separare a sensurilor de mers. Fiind observat de un echipaj de politie care efectua activitati pe D.N.1C, intre Valea Chioarului si Buciumi, i-au fost efectuate semnalele regulamentare de oprire.

Intrucat a refuzat sa opreasca, echipajul de politie a pornit pe urmele lui. Incercand sa scape de politie, baimareanul a marit viteza de deplasare, a efectuat in continuare mai multe manevre de depasire neregulamentara, in timp ce din sens opus circulau alte autovehicule. Ajungand la o intersectie, acesta a efectuat un viraj la stanga fara a reduce viteza si a derapat pe pietris, izbindu-se de peretele unui imobil aflat pe partea dreapta, potrivit IPJ Maramures.

In consecinta baimareanul este cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *