Un baimarean i-a criticat pe consilierii locali: “Interesele nu se urmaresc in folosul comunitatii”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

consiliul local baia mareLa sedinta extraordinara a Consiliului Local Baia Mare de joi, 24 noiembrie, mai multi locatari de pe strada Ariesului au tinut sa fie prezenti in contextul in care pe ordinea de zi s-a aflat si un proiect de hotarare privind revocarea amplasarii in zona a locuintelor modulare pentru romi.

Spre finalul sedintei, unul dintre cetateni a tinut sa le transmita alesilor locali cateva idei.

“Am observat ca am fost luati ca si peste picior. Stimati alesi ai Primariei, va rog frumos sa va ganditi la cei care au nevoi, pentru am observat si a observat toata lumea si se vede, interesele nu se urmaresc in folosul comunitatii si a cetatenilor, interesele sunt de alta parte, asta e parerea mea”, a spus baimareanul.

El a mai adaugat ca in zona este nevoie de spatii de joaca pentru copii si locatarii de pe Ariesului vor face cereri catre municipalitate in privinta aceasta.

“Avem nevoie de spatii de joaca. Acolo sunt 200 de familii, acolo nu mai avem unde parca masinile, copiii sunt printre masini, se joaca, pentru ca nu au spatii de joaca”, a mai spus barbatul.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

2 Comments

  1. justitiar verde

    cum a fost prinsa daca este sub control judiciar. este suspecta? si daca acest om a reusit un astfel de palmares diabolic avem o problema cu cei care asigura supravegherea video! Unde se imparte puscarie, confiscarea averii, pe drept sau pe procedura si chiar lipsa acestia este firesc sa apara razbunari. codurile penale actuale sunt imprevizibile.

    Reply
  2. maria

    Multi dintre ei au firme iar altii meserii care le aduc bani buni,deci e greu sa-i intereseze de someri,salarii mici sau lipsa de parcuri industriale.Lor le e bine.Asa o sa fie si cu parlamentarii,dupa ei potopul.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2