Un baimarean ia atitudine. E emotionant ce a scris despre Steaua

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

FCSB  nu este Steaua! Acesta e mesajul transmis de adevaratii fani ai celei mai titrate echipe de fotbal romanesti. Printre sustinatorii noului club, al carui destin se leaga de Marius Lacatus, se inscrie si un baimarean. Chiar daca in prezent locuieste pe alte melaguri, mesajul sau postat pe Facebook nu il lasa impasibil pe cel care il citeste. Asadar, FCSB nu e Steaua!

“Imi aduc aminte de copilarie… terenul de la scoala 11, unde jucam fotbal ore in sir…. desi Hagi venise la Steaua si era fantastic, eu il iubeam pe Lacatus. Imi scriam numarul 7 cu creta pe tricou si ii rupeam picioarele lu’ Japonezu’, care era mult mai talentat decat mine si avea numarul 10 (Hagi).

Nu am iubit vreodata vreun alt fotbalist atat de mult si cu mare pasiune asa cum l-am iubit pe Lacatus.
…..

Asa cum il iubesc si cei din Peluza Sud… cateva mii de oameni, intr-o mare de oi. Au luptat pentru a avea o Stea libera, curata(,,mai presus de toate”!).

Cand toata lumea statea comfortabil, privind asa-zisa ,,Steaua” (FCSB), castigand campionate si jucand in Europa, ei au protestat si s-au alaturat unei echipe tinere, care va incepe, probabil, din liga a 4-a. Cati oameni ar fi facut asa ceva? Putini. Doar caracterele puternice.
…..

Am atasat si poza juristului Talpan. Un om care a fost jignit, amenintat, persecutat pentru simplul motiv ca a luptat din toate puterile spre a preveni furtul Stelei. I s-au pus piedici inca de acum peste 10 ani, chiar din partea oamenilor care ar fi trebuit sa il sustina. Nu a abandonat. A demonstrat ca Becali a incercat sa fure Steaua.
…..

Acum cateva zile, ciobanul a declarat despre Lacatus: ,,vai de capul lui.., daca ii dau 15,000€, uita de CSA STEAUA”…
L-am vazut pe Lacatus intr-o poza facuta ieri la teren. Parea obosit. Zambea alaturi de un copil, suporter stelist. Peste ani, ne vom aminti cum acest om modest si cu mult bun simt l-a invins pe Becali cu toti banii lui. El a fost energia, spiritul care a facut ca motoarele Peluzei Sud si ale celorlalti stelisti adevarati sa se puna in miscare. Ca sa realizeze si ciobanul cuvintele spuse de el: SPIRITUL ESTE MAI PUTERNIC DECAT MATERIA.
…..

P.S. Cele 1,000 abonamente la care se gandea initial Steaua au fost vandute inainte ca ele sa fie scoase. Se pare ca Steaua va juca pe terenul de rugby (4,000locuri), tocmai din cauza cererii mari de abonamente/bilete. In curand, se pare, vom putea cumpara abonamente si cei aflati peste hotare.” – Razvan Condruc.

CSA Steaua a castigat primul meci amical al verii, invingând-o clar pe Comprest Bucuresti, formatie ce evolueaza in Liga a patra bucuresteana, scor 3-0.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2