Un barbat a facut scandal la UPU Baia Mare din cauza ca a trebuit sa astepte prea mult

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

spitalul-judetean-baia-mareIn cursul zilei de miercuri, 25 noiembrie si jandarmii baimareni au fost solicitati in situatii diferite pentru asigurarea masurilor specifice si restabilirea starii de normalitate.

La ora 17.35, o alta solicitare a venit de la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, sectia UPU, unde o persoana a devenit recalcitranta, informeaza Jandarmeria Maramures.

Barbatul, in varsta de 40 ani, a manifestat un comportament neadecvat si a adresat injurii asistentului social de serviciu, pe motiv ca el asteapta prea mult pentru a-i fi consultati copii. Jandarmii din patrula de ordine publica au identificat persoana in cauza aplicand si amenda contraventionala prevazuta de lege.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Zoltan

    Dupa parerea mea omul a avut perfecta dreptate.La UPU Baia Mare minimum de asteptare incepe de la 3 ore pana la inclusiv 10 ore.Eu personal am asteptat aproximativ 8 ore ca sa constat ca medic de garda de specialitate nici nu este.Efectiv medicul nici nu m-a bagat in seama doar asistentul pe care anterior de mai multe ori l-am intalnit la locul destinat fumatorilor.In concluzie cu medicii la care nu le vei pune in buzunar o ATENTIE poti astepta pana la sfantul asteapta!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2