Un barbat a fost injunghiat in fata Ministerului de Interne din Londra

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un barbat a fost injunghiat joi in fata Ministerului de Interne, in plin centrul Londrei, a anuntat politia britanica, care a efectuat o arestare, potrivit AFP si Reuters.

Contrar a ceea ce anuntase anterior, politia a precizat ca viata victimei nu este in pericol.

„Un barbat a fost arestat, suspectat ca ar fi provocat leziuni corporale grave si transportat la un post de politie”, a indicat aceasta, afirmand ca urmeaza sa stabileasca „circumstantele exacte” ale agresiunii.

Politia a fost alertata la putin timp dupa ora locala 13:00 (12H00 GMT), izoland zona in care s-a produs incidental, titreaza Agerpres.

O purtatoare de cuvant a politiei britanice a declarat ca este prematur sa se precizeze daca incidentul are vreo legatura cu Ministerul de Interne, dar nu exista deocamdata niciun indiciu ca ar fi un act de terorism. O fotografie difuzata de media britanice arata un barbat in picioare, insotit de membri ai echipei de interventie, cu fata insangerata acoperita de un bandaj. El avea torsul gol, o haina pe umeri si sange pe abdomen.

„Am intervenit asupra unui barbat aflat la fata locului si l-am transportat intr-un centru de traumatisme majore”, au indicat serviciile de ambulanta din Londra.

„Toate gandurile mele se indreapta spre victima si familia sa dupa acest oribil atac nejustificat cu cutitul”, a transmis pe Twitter ministrul de interne Priti Patel.

Aceasta agresiune s-a produs cand Ministerul de Interne tocmai a lansat o campanie de sensibilizare pentru a incerca sa limiteze flagelul atacurilor cu cutitul in Regatul Unit. Potrivit Oficiului National al Statisticilor (ONS), 43.516 de agresiuni cu cutitul au fost comise in Anglia si in Tara Galilor in perioada de 12 luni care s-a incheiat la sfarsitul lunii martie, fiind in crestere cu 8% fata de perioada precedenta.

Foto: DW

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2