Un barbat a fost injunghiat in zona gatului pe platoul in care este turnat un film cu Anne Hathaway

Reclame home 1
Reclame home 1

Un barbat a fost injunghiat in zona gatului pe platoul de filmare al unui lungmetraj cu Anne Hathaway, un remake al productiei „The Witches” (1990), care este turnat in aceasta perioada de studioul Warner Bros in Leavesden, o localitate din comitatul britanic Hertfordshire, informeaza site-ul revistei Variety, relateaza Agerpres.

Jandarmeria din Hertfordshire a precizat intr-un comunicat ca victima a fost spitalizata si ca agresorul a fost arestat. Se crede ca cei doi barbati se cunosc intre ei, potrivit aceluiasi comunicat.

„Politia a fost contactata astazi (miercuri, n.r.) in jurul orei 12:45 in urma unor informatii despre un incident petrecut in studioul de productie din Leavesden detinut de studioul Warner Bros. Un barbat a suferit o rana la gat si a fost dus la spital cu o ambulanta. Un al doilea barbat a fost arestat sub suspiciunea de a fi cauzat intentionat o vatamare grava si se afla in prezent in custodia Politiei. Credem ca cei doi barbati se cunosc intre ei. Ancheta continua in aceasta perioada pentru a stabili circumstantele in care s-a petrecut incidentul”, a transmis Politia britanica.

Reprezentantii Warner Bros au declarat ca incidentul reprezinta o chestiune care intra in sfera de competenta a Politiei si au refuzat sa faca alte precizari.

Anne Hathaway a fost distribuita in rolul Grand High Witch in acest remake regizat de Robert Zemeckis dupa filmul original din 1990 si care are la baza romanul eponim publicat de Roald Dahl in 1983. Actorii Chris Rock si Octavia Spencer fac si ei parte din distributia acestui proiect. Nu se stie deocamdata daca actorii din rolurile principale au asistat la acel incident.

Tabloidul Daily Mail afirma ca studioul a fost inchis dupa o altercatie izbucnita intre un montator si un masinist, in timp ce aproximativ 100 de membri ai echipei de filmare se aflau pe platou. Un membrul al colectivului de productie a dezvaluit pentru acelasi tabloid ca angajatii studioului din Leavesden au inceput sa discute intre ei prin SMS despre acel incident, in timp ce mai multe vehicule de politie au sosit la fata locului.

Filmul „The Witches”, o pelicula amuzanta cu accente horror, prezinta povestea unui baiat de sapte ani care intra in conflict cu un grup de vrajitoare. Pelicula va fi lansata de Warner Bros pe 16 octombrie 2020.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole