Un barbat din Australia cu un picior amputat a traversat Canalul Manecii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un barbat din Australia a depasit luni toate obstacolele devenind una dintre cele sase persoane cu membre amputate din istorie care au reusit sa incheie cu bine istovitoarea traversare inot a Canalului Manecii, informeaza agentia Xinhua, transmite AGERPRES.

Michael Powell, in varsta de 55 de ani, din localitatea Brisbane situata in statul australian Queensland, si-a pierdut o parte din piciorul stang intr-un accident de tractor pe cand avea doar patru ani.

El a reusit sa incheie dificila cursa inot in 15 ore si 25 de minute.

Powell a parcurs distanta de 32 de kilometri, un adevarat test de anduranta, pentru a strange fonduri in scopuri caritabile. Pana in prezent, el a primit 10.325 de dolari americani, bani care vor ajunge la Foodbank Queensland, conform ABC.

Temerarul a declarat ca traversarea inot a Canalului Manecii a reprezentat o provocare tinand cont de conditiile in care a inotat. „Coasta franceza a fost foarte agitata, vantul s-a intetit, curentii s-au inversat si (cursa) s-a transformat din una placuta intr-o provocare”, a explicat Powell. „Cand am atins in sfarsit putin nisip cu mana mi-am dat seama ca am reusit”, a mai spus el.

Dupa ce a ajuns in orasul Wissant din Franta, Powell a declarat ca simte o usurare imensa ca a reusit sa ajunga in partea cealalta a canalului.

Reusita inotatorului a fost apogeul a doi ani de eforturi intense care au constat in tabere de antrenament, mii de ture de piscine si ore in sir petrecute in ocean, mai arata sursa citata.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2