Un barbat din Brasov a trimis gunoiul aruncat de un sofer de TIR pe DN73, prin colet, companiei de transport

PNL

Un barbat din Brasov a strans gunoiul aruncat de un sofer de TIR, pe marginea drumului, iar in momentul in care a incercat sa-i atraga atentia, s-a ales cu injuraturi si sicane in trafic, potrivit BizBrasov.ro.

Ionut Dragutu, administratorul public al Rasnovului a relatat pe pagina sa de Facebook un episod mai putin placut petrecut, in trafic, pe DN 73, in apropiere de comuna Cristian. Barbatul a observat cum un sofer de TIR a aruncat gunoiul din cabina pe marginea drumului. In momentul in care a incercat sa-i atraga atentia soferului, brasoveanul s-a ales cu injuraturi si sicane in trafic.

Dorind, totusi, sa atraga atentia asupra gestului necivilizat, Ionut Dragutu a decis sa trimita gunoiul, prin colet, celor de la compania de transport unde este inmatriculat TIR-ul.

„Am decis sa le fac un cadou celor de la compania de transport, fiindca poate asa reusim sa schimbam mentalitati si sa ii motivam si pe altii sa ia atitudine. Am sunat si la 112 , cand s-a intamplat incidentul, doar ca mare lucru nu am rezolvat, mi-au zis sa merg sa fac reclamatie si sa atasez dovezile. Nu ma interesa sa-l sanctioneze pentru sicanearea din trafic, dar macar pentru ca a aruncat gunoiul pe marginea drumului”, a explicat Ionut Dragutu, potrivit sursei citate.

digi24.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1