Un bărbat din Rozavlea și-a amenințat fiica cu toporul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 12 ianuarie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Rozavlea au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie din localitate este amenințată.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 61 de ani și-ar fi amenințat fiica având un topor în mână.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

Ieri, 12 ianuarie, la ora 16.20, polițiștii din Săcel au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 72 de ani din comună cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că în aceeași zi, în jurul orei 03.00, iar în urma unor discuții în contradictoriu cu nepotul său, un bărbat de 29 de ani, ar fi fost agresat fizic de către acesta.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului de 29 de ani și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Ieri, 12 ianuarie, la ora 12.30, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați telefonic de către o femeie de 58 de ani din Chelința, cu privire la faptul că soțul său, un bărbat de 61 de ani a revenit la locuința comună încălcând prevederile ordinului de protecţie emis de către Judecătoria Baia Mare, informează IPJ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2