Un barbat din SUA a fost impuscat in picior de propriul caine

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Un american din Iowa a fost impuscat in picior de propriul sau caine care a declansat intamplator tragaciul unui pistol, informeaza vineri The Independent si AFP, transmite AGERPRES.

Richard Remme, in varsta de 51 de ani, din Fort Dodge, a declarat politiei ca se juca pe canapea cu patrupedul sau, Balew, pe care il impingea din poala, iar acesta sarea inapoi. In timpul unei sarituri, cainele, o corcitura intre rasele pitbull si labrador, a dezactivat accidental siguranta pistolului si apoi a calcat pe tragaci.

Arma s-a declansat, iar glontul l-a atins pe Remme in picior. Barbatul a primit ingrijiri medicale la spital si a fost externat in aceeasi zi.

‘Stateam pe canapea cu cainele si ne jucam. Eu il impingeam, iar el sarea inapoi la mine in poala”, a povestit Remme pentru The Messenger.

‘Se pare ca la un moment dat a atins siguranta, iar apoi cand a sarit inapoi, una dintre labele lui a ajuns in declansator. Cainele meu m-a impuscat!’, a spus barbatul.

‘M-am uitat in jur sa vad unde s-a dus (glontul) si am realizat ca a ajuns in piciorul meu. Atunci am sunat la 911’, a povestit Remme.

Barbatul a adaugat ca Balew s-a comportat ca un ”mare las” si s-a asezat langa el si a plans pentru ca a crezut ca a facut ceva rau.

“N-am auzit niciodata asa ceva”, a declarat pentru The Messenger Roger Porter, seful politiei din Fort Dodge.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *