Un barbat din Tautii Magheraus a fost arestat dupa ce ar fi agresat si lipsit de libertate o tanara de 30 de ani

Reclame home 1
Reclame home 1

Un barbat din Tautii Magheraus a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile dupa ce ar fi agresat si lipsit de libertate o tanara de 30 de ani.

Mai mult, el a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei in vederea efectuarii unei expertize medico-legale psihiatrice.

„Un barbat domiciliat in Tautii Magheraus, retinut ieri de politisti pentru 24 de ore, a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare, care a dispus arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

In urma cercetarilor efectuate pana in acest moment, politistii de Investigatii Criminale Maramures au stabilit ca saptamana trecuta, barbatul ar fi agresat si lipsit de libertate o tanara de 30 de ani. In urma examinarii medico-legale s-a stabilit ca victima a prezentat leziuni traumatice ce au necesitat 7-8 zile de ingrijiri medicale. De asemenea s-a stabilit ca victima ar fi fost amenintata telefonic cu moartea.

Suspectul a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei in vederea efectuarii unei expertize medico-legale psihiatrice, iar ieri, in baza probatoriului administrat, s-a dispus retinerea pentru 24 de ore. Judecatoria Baia Mare a emis azi pe numele sau mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente, lipsire de libertate in mod ilegal, amenintare, amenintare in forma continuata, distrugere, conducerea unui vehicul fara permis si tulburarea ordinii si linistii publice”, a spus Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole