Un britanic si-a regasit motanul, disparut in urma cu 10 ani

home camp2
home camp2
home camp2

Un motan care a disparut in urma cu 10 ani a fost gasit intr-un final si returnat proprietarului sau din Marea Britanie, informeaza The Independent, transmite AGERPRES.

Harry, motanul alb cu portocaliu al lui Mark Salisbury, disparuse in 2008, insa stapanul sau nu abandonase speranta ca il va mai vedea la un moment dat. Asteptarea sa a fost in cele din urma rasplatita si, dupa 10 ani, Harry a fost returnat lui Mark sanatos si fericit.

Motanul ajunsese la filiala din Ipswich a fundatiei pentru animale Blue Cross, dupa ce un barbat in varsta care avea grija de el a decedat, a indicat BBC.

Atunci cand personalul fundatiei a scanat microcipul care ii fusese implantat motanului in urma cu 10 ani, ei au ajuns la Salisbury – care intre timp se mutase in Glouchestershire, la 180 de kilometri de zona unde disparuse motanul.

Salisbury locuia in Ipswich (Suffolk) atunci cand l-a cumparat pe Harry si pe fratele sau de la o ferma locala. “Intr-o zi cand i-am strigat, el nu a mai revenit”, a povestit proprietarul, precizand ca fratele lui Harry era un “huligan” care ulterior s-a cumintit.

Dupa ce l-a cautat pe Harry timp de un an, Salisbury aproape ca a renuntat la speranta de a-l mai gasi atunci cand a plecat din zona. Barbatul nu a anulat insa microcipul si a continuat sa scrie firmei care il implantase pentru a o tine la curent cu datele sale de contact.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *