Un ceas Patek Philippe a fost vandut pentru suma record de 31 de milioane de dolari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un ceas de mana marca Patek Philippe a fost vandut pentru suma de 31 de milioane de dolari, un pret record pentru un astfel de ceas, la o licitatie in scopuri caritabile organizata de casa Christie’s la Geneva, transmite Bloomberg, informeaza AGERPRES.

Ceasul Grandmaster Chime a fost adjudecat dupa un razboi al licitatiilor care a durat cinci minute intr-o sala aglomerata in care erau peste 300 de persoane. Precedentul record a fost stabilit in 2017 cand un ceas Daytona Rolex, care odata a apartinut actorului Paul Newman, a fost vandut pentru 17,8 milioane de dolari.

Ceasul Patek Philippe a fost vandut sambata la un eveniment caritabil denumit Only Watch in cadrul caruia firmele de orologerie scot la licitatie ceasuri unicat pentru a strange bani destinate finantarii cercetarilor pentru distrofia musculara Duchenne, cea mai frecventa forma de distrofie musculara.

In ultimii ani la licitatiile Only Watch au fost inregistrate mai multe preturi record la ceasuri avand in vedere ca in anul 2010 cel mai mare pret platit pentru un ceas de mana a fost 5,7 milioane de dolari. Evenimentul Only Watch a luat nastere in 2005, la initiativa lui Luc Pettavino, fostul director general de la Monaco Yacht Show, al carui fiu a decedat din cauza distrofiei musculare.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole