Un chinez, condamnat la inchisoare pentru capturarea si uciderea unui piton

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un barbat din provincia Guangdong din sudul Chinei a fost condamnat la un an de inchisoare si doi ani cu suspendare pentru capturarea si uciderea unui sarpe dintr-o specie rara, de doi metri lungime, informeaza Xinhua, transmite AGERPRES.

Sateanul, identificat ca „Wu” a capturat pitonul de 10 kilograme intr-o zona rurala din districtul Fengkai, cu ajutorul unui alt barbat, pe 15 decembrie 2016, a declarat instanta de judecata.

Wu a platit acestuia circa 300 de yuani (47 de dolari SUA) pentru a-l ajuta la capturarea sarpelui, pe care l-a ucis in aceeasi zi.

Politia a gasit suspectul dupa ce un alt satean a postat pe reteaua de socializare WeChat o poza infatisandu-l pe Wu prinzand pitonul.

Condamnarea are loc in contextul in care pitonul figureaza printre animalele care beneficiaza de cel mai ridicat grad de protectie din partea statului.

Situat la granita dintre provincia Guangdong si Regiunea Autonoma Guangxi Zhuang, districtul Fengkai gazduieste mai multe specii salbatice rare, cum ar fi pitonii sau varanii, si dispune de doua rezervatii naturale.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2