Un consilier local afirma ca sute de copaci plantati in Baia Mare s-au uscat

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

parcul-central-baia-mare-5Consilierul local PSD, Gheorghe Gligan, a atras atentia, in cadrul sedintei extraordinare a CL Baia Mare, desfasurata luni, 22 august, ca sute de copaci care au fost plantati in oras in ultimii ani s-au uscat.

Conform acestuia, copacii uscati ar trebui platiti de firma care i-a plantat.

“Intai de toate ar trebui inventariati, pentru ca daca acesti copaci nu se inventariaza acuma, nu vom mai sti cand s-au uscat. Cei care s-au uscat in anul acesta mai au frunzele pe ei, cei care s-au uscat anul trecut nu mai au frunzele pe ei.

Daca asteptam pana vine toamna si cade frunza, vor cadea si banii din buzunarele Primariei. Chiar Politia Locala ar trebui sa faca aceasta inventariere a copacilor, sunt cateva sute in tot orasul. Cineva va trebui sa-i plateasca”, a precizat Gheorghe Gligan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. D.C.

    Cum naiba sa nu se usuce daca nimeni nu-i uda.Orice prost de la tara stie ca in primii2-3 ani pomii trebuie udati pana isi dezvolta rădăcinile.SPAUL de pe vremea lui Anghel nu stia acest lucru dar e acelasi SPAU si azi cu aceeasi sefa.Ar trebui atat Barbul cat si Eleonora Ghetie sa plătească cu functiile pentru acest lucru,deoarece incompetenta si lipsa lor de interes il costa scump pe baimarean.

    Reply
  2. chupaccabra chiar el

    s-au uscat de dor pentru Chereches. fara el la hamuri nici copacii nu mai inverzesc.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *