Un cuplu din SUA si-a amanat nunta pentru a-si cauta cainele pierdut

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

Un cuplu din SUA a demonstrat ca dragostea pentru cel mai bun prieten al omului nu cunoaste limite, nici chiar atunci cand vine vorba despre nunta. Trendee King si logodnica sa, James Galley, din San Jose, California, au decis sa amane momentul in care trebuiau sa isi uneasca destinele pentru a se putea concentra pe cautarea cainelui lor pierdut, Theo, informeaza vineri The Independent, transmite AGERPRES.

Cei doi au lipit afise si au impartit fluturasi in cartierul in care locuiesc, au dat anunturi la ziar si au angajat un detectiv particular specializat in cautarea animalelor pierdute. In plus, cuplul a anuntat ca ofera o recompensa de 3.500 de dolari persoanei care il aduce pe Theo inapoi acasa.

Patrupedul din rasa Griffon de Bruxelles, negru cu maro, in varsta de doar un an, a disparut la 13 februarie, dupa ce a fugit din locuinta persoanei care se ocupa de el cat timp stapanii lui erau plecati.

Viitoarea mireasa a primit vestea trista de la partenerul ei de viata in timp ce isi proba rochia de mireasa. Galley a anuntat-o de disparitia lui Theo pe un ton „foarte panicat”, dupa cum a povestit ea pentru Mercury News. „Mi-a stat inima in loc si am fost ingrozita”, a marturisit Trendee.

De aproape o luna cei doi il cauta in fiecare zi pe Theo si si-au amanat nunta. „Nici nu se pune problema sa planuiesc acum nunta. Este imposibil. (Cautarea lui Theo — n.r.) este o munca cu norma intreaga. O facem 12 ore, chiar 14 ore in unele zile”, a povestit viitoarea mireasa.

Campania de cautare a cainelui se bucura de sustinere pe retelele de socializare. „Primesc sute de apeluri pe zi, asa ca trebuie sa ma duc sa ma asigur ca nu este el”, a mai spus King, care a adaugat ca desi se simte foarte stresata nu va inceta cautarile.

„Oamenii care nu sunt proprietari de caini nu pricep, dar cei care au, inteleg. Esti in stare sa mergi pana la capatul Pamantului. Nu e nimic ce nu ai face pentru ca ei fac parte din familie”, a argumentat pentru sursa citata stapana lui Theo.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole