Un DAF, cautat de autoritatile italiene, a fost gasit de catre politistii de frontiera de la ITPF Sighetu Marmatiei

Reclame home 1
Reclame home 1

Un automarfar marca DAF, care era cautat pentru confiscare de catre autoritatile din Italia, a fost descoperit, de catre politistii de frontiera, la controlul care s-a efectuat pe sensul de intrare in tara noastra, respectiv la Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: ”La Punctul de Trecere a Frontierei Siret din judetul Suceava s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera  cetateanul bulgar  A. Y., in varsta de 58 de ani. Acesta conducea un automarfar marca DAF, cu numar de inmatriculare specific Bulgariei. Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare si au constatat ca autovehiculul era semnalat ca fiind “bun cautat pentru confiscare”, alerta fiind introdusa de autoritatile din Italia in data 31 august 2018.”

Automarfarul, in valoare de aproximativ 92.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Siret. In cauza s-a intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de tainuire, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole