UN DEPUTAT CERE – Armată obligatorie pentru toți bărbații între 18 și 40 de ani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un deputat de Brăila cere armată obligatorie pentru toți bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani. Ciprian Ciubuc vine cu o serie de măsuri urgente care ar putea fi luate în contextul tensiunilor care există în zona României, problema Ucraina și o posibilă invazie a ei de către rușii lui Putin.

„Măsuri militare urgente: Armata obligatorie pentru absolut toți bărbații de 18-40 ani, o pregătire minimă, elementară de apărare, 3 luni pentru toți bărbații cu studii superioare, și 6 luni pentru cei fără studii superioare. (România nu are bărbați pregătiți să-și apere țara, casa și familia!), Convocarea, mobilizarea și antrenarea tuturor rezerviștilor apți, șanțuri de 4 metri adâncime și 8 metri lățime dea lungul frontierei flancului estic, toate drumurile naționale și internaționale de intrare în țară dinspre granița de Est, securizate, podurile de intrare dotate cu explozibil de distrugere”, spune Ciubuc.

Tot el vine și cu o serie de măsuri sociale urgente și anume tăierea pensiilor speciale, 1.5 miliarde ron/an, dotarea Armatei Române cu armament nou, „nu fiare vechi! 2 miliarde lei noi s-au plătit pe 33 de avioane vechi de 40 de ani. Tăierea subvențiilor pentru partidele politice 500.000.000 ron/an, reducerea numărului de parlamentari la 300, din 2024: 89 senatori si 211 deputați! 466 sunt prea mulți, 166 parlamentari în plus – 996.000.000 ron/an. În 2009 au votat la referendum peste 8.000.000 de români pentru acest lucru.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

9 Comments

 1. Alex

  Sigur. Sa aruncam carne de tun sub rachetele rusesti. Ca nu e destul de depopulata Romania. Sa mearga la razboi cine s-o imbogatit in ultimii 30 de ani (clasa politica si toate capusele ce depinde de ei), ca ei au ce pierde. Mare parte din populatie abia se descurca oricum. Ce sa-si apere? datoriile? Saracia? coruptia? criminalitatea?

  Reply
  1. Mihai

   Un punct de vedere ce denota inconstienta si lasitate, in ton cu mentalitatea antisistemica a unui popor buimac. Existenta unei armate de rezerva cu oameni instruiti are si o componenta demobilizatoare pentru un eventual agresor. Chiar daca deputatul are idei aberante, pare sa fi facut stagiul militar la geniu, ideea de responsabilitate civica prin efectuarea unui stagiu militar obligatoriu merita o discutie aprofundata. Azi avem o populatie intre 18 si 40 de ani cu pantaloni tip pinguin, blugi mulati de gay si zero pregatire militara, capabili doar sa caste gura la galele de K1.

   Reply
   1. Alex

    Da, pentru ca daca se ajunge la razboi cu Rusia, 10 000 sau 100 000 de rezervisti o sa faca o diferenta enorma in fata uneia din cele mai puternice armate de pe pamant. Nu-mi vorbi mie de responsabilitate civica, ca eu merg si strang zeci de saci de gunoaie de pe vai si paduri si plantez copaci in timpul si pe cheltuiala mea, de ani de zile, si vorbesc mereu pozitiv despre lucrurile bune din Romania. In loc de mentalitate antisistemica mai bine sa avem mentalitate nationalista nu? Sa fluturam stegulete odata pe an, ce patrioti suntem, si apoi fugim din tara sau o vorbim de rahat constant. Mentalitatea antisistemica exista pentru ca sistemul e de rahat. Si absolut nimeni nu e obligat sa isi puna viata in pericol pentru gunoaie. Du-te tu si pune-te la dispozitie pentru cateva sute de lei. Loialitatea se castiga, nu se pretinde. Si sa acuzi un strain de lasitate pentru ca ti-a ofensat iluziile denota o atitudine de superioritate morala si intelectuala rareori bazata pe ceva veritabil, ci mai mult pe o forma fara fond, un patriotism de tinichea.

    Reply
  2. Dan

   Cine crede ca in ziua de azi se mai castiga un razboi cu automatul in mana,a trait degeaba ultimii ani!

   Reply
 2. Piranda

  No dic , puradeii în pericol … vor să-i prindă cu arcanul la oaste … noroc că avem puradelul david , adică trage bine cu praștia !!! … Altfel tic tac

  Reply
 3. Ilie

  Meargă pensionarii din armata ,că au întrat în pensie la vârsta de45-50 de ani sunt încă tineri și instruiți au pensii cât 4 salariați dintr-o fabrică

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2